Widzę że wybieracie się na airshoe ja też jadę popstrykać zdjęcia i pooglądać pokazy...można wymienić się kontaktami i na miejscu spotkać..
XI AirShow Radom 29-30.08.2009
Zwiń
X
-
-
Moze ustalmy jakis znak rozpoznawczy
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”Komentarz
-
Komentarz
-
Kasy otwarte od 8:00 pokazy rozpoczynają się od 10:00 - czyli na teren lotniska można będzie wejść od 8:00? Dobrze rozumiem?Komentarz
-
-
A my nie
Ja oczywiście żartowałem - w tej chwili na takich imprezach na oko z 1/4 ludzi ma jakąś lustrzankę, z czego połowa to będzie Canon ;-) więc przy 100k widzów, 12.5 tysiąca będzie mialo Canony
Ja osobiście będę w miejscach niedostępnych dla publiczności, więc nawet jakbym chciał to niestety spotkać się mógł nie będę...Komentarz
-
Nie no spoko ja chcialem powiedziec ze taki sprzet bede mial ze soba a nie po nim mnie poznacie..
A właśnie Krzychu ty bedziesz w miejscu dla fotoreporterów??
Komentarz
-
Komentarz
-
Aha..a mogę wiedzieć jak to zrobiłeś?? żeby dostać przepustkę trzeba pracować dla jakiejś gazety lub płaci się za miejsca Vip ??Komentarz
-
Komentarz
-
Mnie będzie można poznać po 500tce owiniętej ciemnozielonym LensCoatem :-) Ale raczej też planuję większość czasu poza terenem dla publiczności spędzić.
maja176: http://airshow.sp.mil.pl/index.php/p...cje-dla-mediow, kawałek p.t. "spotters pack" :-)Komentarz
-
A tak z ciekawości pytając..czy jest jeszcze sznasa na te miejsca vip ?? Bo też bym chciał tam focic..;P ale pewnie zamknięte dawnno już przyjmowanie osób??Komentarz
-
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30DKomentarz
-
To i ja będę wypatrywał muflona (Krzycha nie wiem jak rozpoznać
). Niedzielę zamierzam głównie w miejscu dla fotoreporterów spędzić. W piątek i sobotę nie wiem gdzie mnie wywiozą
(przyklejam się do ekipy Sony...).
Mnie po sprzęcie nie da się rozpoznać - 40D+100-400 to chyba bardzo popularny zestaw na tego typu imprezy
.
O wiem - będę w koszulce Canon-Board
.
Punky - akredytacje już dawno przyznane (chyba że dopiero wysłaliście) - dzwoń się dowiadywać.
maja176 - spotters packi się rozeszły jak świeże bułeczki, bodajże w ciągu jednego dnia...Komentarz
-
No to ja sie przykleje gdzieś niedaleko miejsca dla vip..zobacze gdzie słońce będzie ustawie się i tak żebym słoń miał jakoś za plecami..Więc ja będe gdzie się w tłumie mieszał..
..Ale po airshow wstawie kilka fotek bo bede mial na test może 100-400 więc powinno być fajnie..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A jeśli chodzi o spotters packi..to chyba zostały wystawione 27 maja i tak szybko poszły a ja niestety zainteresowałem się za późno..
Komentarz
Komentarz