Alternatywa dla CB (P R Z E P R A S Z A M ! ! !)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Skipper
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1112

chłopaki nie bijcie sie bo ja bede musiał zejsc do waszego poziomu i troche was na siebie ponapuszczac

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• Maris
      Zablokowany
      • 2007
      • 109

Zamieszczone przez Vitez
      (cholera jednak rozwinalem
      Vitez tydzień temu dostałem warna, ponieważ nawiązując do żartobliwej wypowiedzi czornego, napisałem "nie wiedziałem, że są dzieci z tak małą dupą "
      W poście z ostrzeżeniem jako powód podałeś: "przeklinanie" (do tej pory zastanawiam się, czy chodziło ci o dzieci, czy o dupę ;-) ). Okazuje się jednak, że kiedy masz ochotę sobie pożartować (cóz za finezyjne poczucie humoru ;-) ), "cholera" już nie jest przeklinaniem. Tym samym zachowujesz się jakbyś był w jakiejś postsowieckiej republice azjatyckiej i twoje "widzimisię" staje się sposobem na prześladowanie nielubianych przez ciebie userów. Mam prośbę, jeśli jesteś konsekwentny i taki logiczny, jak starasz się wszystkim udowodnić, to przywal sobie teraz warna z uzasadnieniem: przeklinanie.

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Zamieszczone przez Maris
        przywal sobie teraz warna z uzasadnieniem: przeklinanie.
        Nie da się dać warna moderatorowi Kiedyś próbowałem
        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• miszaqq
          Uzależniony
          • 2006
          • 678

dziwne tylko jest to ze dostalem ostatnio kilka PW na temat ignorancji, widzimisie, czepliwosci, upierdliwosci, aroganctwa i innych przywar uzytkownika vitez - tak wiec nie tylko ja odnosze takie wrazenie ze zachowuje sie on jak wladca jakiejs bananowej republiki
          EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• kydrys
            • 2006
            • 7

naprawa sprzętu

To jeszcze raz ja - Wojtek z kilku postów powyżej.
            Mam sugestię - uważam, że to, gdzie można taniej naprawić, to jedna z najważniejszych spraw, a jak w rzeczywistości wygląda znajdowanie potrzebnych informacji, gdy człowiekowi są one naprawdę niezbędne - przekonałem się na własnej skórze.

Gdyby było jedno miejsce, tak jak jest "gdzie kupować taniej", o wiele łatwiej byłoby to znaleźć. Zaznaczam, że osoba, która ma zepsuty aparat, tym różni się od osoby, która czai się na zakup nowego sprzętu, że jest zdesperowana, a nierzadko bardzo zależy jej na czasie.

Jednak to nie ja podejmuję decyzję na forum - ja mogę co najwyżej zasugerować, by forum było bardziej pomocne użytkownikom Systemu, a mniej onanistyczne, z czym się przecież chyba tutaj bardzo walczy...

dziękuję za pomoc i zrozumienie

Wojtek M.
            Panie Boże, pozwól mi być takim fotografem, za jakiego uważa mnie mój pies... (to taka modyfikacja z "człowiekiem")

Komentarz

• Pawel Woo
              Bywalec
              • 2005
              • 177

Coś w tym jest ...
              Pawel Woo

Komentarz

Pracuję...