[Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Ja też coś wrzucę :-). W ogóle dzięki Piotrek że mnie tak fajnie zasłoniłeś
Wyglądam zza Ciebie jak bym się już na foto nie załapał...
A co do spotkania - było na prawdę sympatycznie, zazdroszczę takiej ekipy. Na początku był trochę stresik bo Wy już się znaliście, ale było bardzo fajnie, cieszę się, że mogłem się z Wami spotkać na żywo.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Znowu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nic nie wiem, co i gdzie...muszę zacząć się bardziej interesować
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.plKomentarz
-
29.11.2009 plac Grunwaldzki, temat: "Pięćdziesiątka na Grunwaldzkim".Skylines napisał:
Znowu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nic nie wiem, co i gdzie...muszę zacząć się bardziej interesować
Ogólnie to fotografujemy TYLKO na pl. Grunwaldzkim nie wychodząc poza niego i ogniskową TYLKO 50mm (dla cropa ok. 35)
Temat super jak dla mnie. Duże wyzwanie, ale mam tajny plan
konkretna godzina w Migawce w soboę o 9:30
Migawka to... audycja radiowa stworzona przez miłośników fotografii dla tych, którzy chcieliby poznać jej arkana i czerpać przyjemność z tworzenia fascynujących obrazów.
Ja będę na pewno.
Pawel_G: możemy sobie pogadać co nieco o Festiwalu
www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęciKomentarz
-
Brzmi ciekawie, muszę tylko pożyczyć dla cropa 35mm...na co dzień używam tylko 50mm :/ Jak się uda to się zjawię z przyjemnością
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.plKomentarz
-

Komentarz