Photo Day w Stoczni Gdańsk

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • andres
    Początki nałogu
    • 2006
    • 257

Zamieszczone przez marta69
    Normalnie mam ochotę kopnąć z półobrotu tamtego dziada za to że przegapiłam przez niego taki plenerek. Zwłaszcza że bardzo lubię takie klimaty.
    tzn kopanie?? tym większa szkoda bo były by zdjęcia jak samson obrywa od Kobiety
    kompakcik i stara smiena
    www.sport.3ct-phototeam.pl
    http://whitedreamsphoto.blogspot.com/

Komentarz

• comatus
      Uzależniony
      • 2006
      • 725

Zamieszczone przez andres
      tzn kopanie?? tym większa szkoda bo były by zdjęcia jak samson obrywa od Kobiety
      Ale tego to już chyba nie pokazywalibyśmy publicznie

Komentarz

• adi3124
        Bywalec
        • 2008
        • 122

A da się tam samemu wejść ? czy to spotkanie to była jedyna okazja na porobienie zdjęć ?
        EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook Pro

Komentarz

• andres
          Początki nałogu
          • 2006
          • 257

Zamieszczone przez comatus

jak nie jak tak?? To dopiero byłby HIT
          kompakcik i stara smiena

Komentarz

• samson_miodek
            Coś już napisał
            • 2008
            • 73

jak nie jak tak?? To dopiero byłby HIT
            Ciiiiii bo może moja dziewczyna czyta :P
            duszy nie umyjesz mydłem

Komentarz

• Viqy
              Początki nałogu
              • 2007
              • 407

taaaaaaaaaaaak ? A czym różni się samson dostający od kobiety od viqy'ego dostającego od samsona ?
              rpawlak.blogspot.pl

Komentarz

• robgr85
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1719

Zamieszczone przez Viqy
                taaaaaaaaaaaak ? A czym różni się samson dostający od kobiety od viqy'ego dostającego od samsona ?

Zamieszczone przez adi3124
                A da się tam samemu wejść ? czy to spotkanie to była jedyna okazja na porobienie zdjęć ?
                Na pewno u dyrekcji można załatwić sobie przepustkę, nie znam warunków na jakich jest wydawana. Któryś z forumowiczów (nie pamiętam kto, chyba japrzepraszam) mówił że ponoć wpuszczają jak się powie że się idzie do którejś firmy zewnętrznej, np 'sunreef yachts'. Jeszcze tego nie sprawdziłem
                Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• comatus
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 725

Zamieszczone przez Viqy
                  Płeć osoby, która spuszcza lanie, chyba jednak robi róznicę

Komentarz

• coca
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 181

Zamieszczone przez robgr85

Na pewno u dyrekcji można załatwić sobie przepustkę, nie znam warunków na jakich jest wydawana. Któryś z forumowiczów (nie pamiętam kto, chyba japrzepraszam) mówił że ponoć wpuszczają jak się powie że się idzie do którejś firmy zewnętrznej, np 'sunreef yachts'. Jeszcze tego nie sprawdziłem
                    Stocznie z 2-3 razy do roku organizuja dni otwarte dla zwiedzajacych, a z przepustkami nie jest tak latwo bo przewaznie jest tak, ze z bramy trzeba zadzwonic do firmy do ktorej chce sie wejsc i powiedziec, ze jest sie na bramie a pozniej firma dzwoni na brame by potwierdzic, ze czekaja na taka osobe i wtedy jest wypisywana przepustka. Bynajmniej tak jest w jednej ze stoczni w Gdansku. Nawet jakby sie udalo wejsc i chodzic robic fotki w normalny dzien to zawsze sie znajdzie jeden z ciekawskich pracownikow np ochrony ktory bedzie sie pytal po co ? dla kogo? itp te zdjecia.
                    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Komentarz

• marta69
                      Dopiero zaczyna
                      • 2008
                      • 25

Chwila moment Żeby nie było - nie atakuję niewinnych ludzi, jestem jak najbardziej pokojowo nastawiona

http://69photo.wordpress.com/

Komentarz

• robgr85
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1719

Płeć osoby, która spuszcza lanie, chyba jednak robi róznicę
                        a mi się wydawało że viqy dość ostro w tym momencie sobie zażartował z pewnej osoby

Komentarz

• comatus
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 725

a mi się wydawało że viqy dość ostro w tym momencie sobie zażartował z pewnej osoby
                          Nie wiem czy Viqy może sobie pozwolić na takie żarty Dostanie z buta i się skończy ;-)

Komentarz

• robgr85
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1719

Nie wiem czy Viqy może sobie pozwolić na takie żarty Dostanie z buta i się skończy ;-)
                            też mnie to zastanawiało, ostatnio forumowe battle zyskują coraz więcej znaczeń, może to być kolejne

jakby nie patrzeć może to być dobry temat na kolejny trójmiejski plener, szkoda tylko że moje 400D ma tylko 3,5fps - tutaj może być ciut za wolne
                            Ostatnio edytowany przez robgr85; 10571.

Komentarz

• andres
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 257

też mnie to zastanawiało, ostatnio forumowe battle zyskują coraz więcej znaczeń, może to być kolejne

jakby nie patrzeć może to być dobry temat na kolejny trójmiejski plener, szkoda tylko że moje 400D ma tylko 3,5fps - tutaj może być ciut za wolne
                              daj spokój.. skoro 3fps w 5D w zupełności wystarcza na focenie koszykówki to Twój 400D wyrobi jak nic w takiej tematyce

No koledzy dawać pozostałe zdjęcia bo coś mało ich póki co tutaj trafiło.
                              kompakcik i stara smiena

Komentarz

• japrzepraszam
                                Coś już napisał
                                • 2008
                                • 52

Wróćmy do tematu Stoczni. Tylko my mamy taką, więc podzielmy się widokami.
                                Wielka hala a po środku centrum dowodzenia nr 3 Wyginacza Stali Płaszczyzn Prostopadłych.
                                !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                                Kolejne centrum Dowodzenia. Tutaj Operator Świateł Chodnika
                                na Pochylni nr 2.
                                Ostatnio edytowany przez japrzepraszam; 20155. Powód: Automerged Doublepost
                                You_Me_Kan`on

Komentarz

Pracuję...