Photo Day w Stoczni Gdańsk
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
A da się tam samemu wejść ? czy to spotkanie to była jedyna okazja na porobienie zdjęć ?EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook ProKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-

Na pewno u dyrekcji można załatwić sobie przepustkę, nie znam warunków na jakich jest wydawana. Któryś z forumowiczów (nie pamiętam kto, chyba japrzepraszam) mówił że ponoć wpuszczają jak się powie że się idzie do którejś firmy zewnętrznej, np 'sunreef yachts'. Jeszcze tego nie sprawdziłem
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
Komentarz
-
Stocznie z 2-3 razy do roku organizuja dni otwarte dla zwiedzajacych, a z przepustkami nie jest tak latwo bo przewaznie jest tak, ze z bramy trzeba zadzwonic do firmy do ktorej chce sie wejsc i powiedziec, ze jest sie na bramie a pozniej firma dzwoni na brame by potwierdzic, ze czekaja na taka osobe i wtedy jest wypisywana przepustka. Bynajmniej tak jest w jednej ze stoczni w Gdansku. Nawet jakby sie udalo wejsc i chodzic robic fotki w normalny dzien to zawsze sie znajdzie jeden z ciekawskich pracownikow np ochrony ktory bedzie sie pytal po co ? dla kogo? itp te zdjecia.

Na pewno u dyrekcji można załatwić sobie przepustkę, nie znam warunków na jakich jest wydawana. Któryś z forumowiczów (nie pamiętam kto, chyba japrzepraszam) mówił że ponoć wpuszczają jak się powie że się idzie do którejś firmy zewnętrznej, np 'sunreef yachts'. Jeszcze tego nie sprawdziłem
50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratowKomentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
też mnie to zastanawiało, ostatnio forumowe battle zyskują coraz więcej znaczeń, może to być kolejne
jakby nie patrzeć może to być dobry temat na kolejny trójmiejski plener, szkoda tylko że moje 400D ma tylko 3,5fps - tutaj może być ciut za wolne
Ostatnio edytowany przez robgr85; 10571.Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
daj spokój.. skoro 3fps w 5D w zupełności wystarcza na focenie koszykówki to Twój 400D wyrobi jak nic w takiej tematyce
No koledzy dawać pozostałe zdjęcia bo coś mało ich póki co tutaj trafiło.Komentarz
-
You_Me_Kan`onKomentarz

Komentarz