wątek mi zarósł więc wrzucam coś dla odświeżenia
wątek mi zarósł więc wrzucam coś dla odświeżenia
gra i buczy bebop
a ja myslalem ze beda dredy :-)
musisz użyć wyobraźni.![]()
gra i buczy bebop
po uzyciu wyobrazni na tym zdjeciu wcale nie wychodza dredyZamieszczone przez bebop
... widze... niepowiem, ona sie tak na mnie patrzy i sie pesze :-), diablica jedna :-)
teścik ringlight'a już był, ale jakiś czas temu zapędziłem na chwilę żonę przed obiektyw. swoją drogą jestem nieco zniesmaczony co dzieje się z kolorami po konwersji 16bit>8bit>save4web do jpega...
gra i buczy bebop
Nie do końca mi sie podoba "oczny" efekt ringa, może gdyby były całe źrenice to by było lepiej![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Chyba się zabiorę za budowę ringlight'a - podobaja mi się efekty koncowe po jego zastosowaniu. Równomierne oświetlenie i ten czarujący blik.
Zamieszczone przez kami74
no taki niestety jest efekt ringlight'a. można go lubić lub nie. niestety lata 80-te i stylistyka zdjęć modowych (m.in. stąd ringlight) nie zawsze i nie wszędzie. dlatego "mały test ringlight'a".Zamieszczone przez Auwo
a gdyby były całe źrenice to byłby kształt taki źrenic jakbym niechciał :-) więc kąt robienia zdjęcia nieco kombinowany.
i ostatnia rzecz: dorabiam dyfuzer do ring'a, ale niestety młody nie chce się wyprowadzić na dwie godziny na spacer, więc cięcie mlecznej plexi w domu odpada :-) problem tulejek odsuwających plexi od żarówek już rozwiązałem, ciekawe czy dobrze odległość wyczaiłem... ciąg dalszy testów nastąpi.
gra i buczy bebop
Juz dawno nie widzialem takich fajnych fotek.
Fajne pomysly, fajny styl, fajna obrobka.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
dzięki Drozdi, jak uruchomię w końcu stronę to będzie co krytykować. zacząłem od wstawiania zdjęć ze średniego, więc wszystko się ślimaczy, ale powoli powoli...
gra i buczy bebop