[Koszalin] organizacyjnie.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nołnejm
    • 2009
    • 6

też się piszę

witam serdecznie
    tez bym chętnie dołączył do grupy,jednak rzadko ostatnio bywam w Koszalinie,ponieważ się wyprowadziłem za granice.
    jednak chętnie nawiąże z wami kontakt meilowy a zawsze będąc w mieście można zorganizowac spotkanko ze szkłem

pozdrawiam serdecznie
    podam meila : [email protected]
    Lukas K (nołnejm)

canon 400D & 7D ,ef24-105mm4L,ef50mmf1.8

Komentarz

• trothlik
      Uzależniony
      • 2004
      • 782

Zamieszczone przez nołnejm
      witam serdecznie
      tez bym chętnie dołączył do grupy,jednak rzadko ostatnio bywam w Koszalinie,ponieważ się wyprowadziłem za granice.
      jednak chętnie nawiąże z wami kontakt meilowy a zawsze będąc w mieście można zorganizowac spotkanko ze szkłem

pozdrawiam serdecznie
      podam meila : [email protected]
      Lukas K (nołnejm)

canon 400D & 7D ,ef24-105mm4L,ef50mmf1.8
      Mam ten sam problem, też mieszkam daleko...
      A te twoje "spotkania ze szkłem" to można różnie interpretować...
      trothlik
      "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Komentarz

• Artur100
        • 2008
        • 13

witam, czy temat studia w Koszalinie jest aktualny? Chetnie dołączylbym do grupy na warsztaty studyjne lub wiosenny plener.

50d+kilka szkieł
        www.artdomagala.pl

Komentarz

• ExploRa
          Początki nałogu
          • 2005
          • 336

Co do studia... Po intensywnych rozmowach z jednym z Koszalinskich fotografow, stanelo ze bez kasy ani rusz... Rownie dobrze w takim ukladzie mozna wynajac jakiekolwiek z dobrym sprzetem. Ale juz widze, to zbieranie kasy i liczenie kiedy czas minie... Chyba nie tedy droga... Hmmm
          www.explora.pl

Komentarz

• Artur100
            • 2008
            • 13

Nie wiem jakie studia i w jakiej cenie można wynając Koszalinie, ale jeżeliby byliby zdeterminowani chętni to może warto rozważyć regularne wynajęcie dobrego studia w jeden dzień tygodnia - sobota (no może poza okresem VI-VIII)?
            Jeżeli nie to na ewentualny plener bym sie pisał.

50d+kilka szkieł
            www.artdomagala.pl

Komentarz

• ExploRa
              Początki nałogu
              • 2005
              • 336

Zamieszczone przez Artur100
              Nie wiem jakie studia i w jakiej cenie można wynając Koszalinie, ale jeżeliby byliby zdeterminowani chętni to może warto rozważyć regularne wynajęcie dobrego studia w jeden dzień tygodnia - sobota (no może poza okresem VI-VIII)?
              To juz kwestia ile osob bedzie chetnych, inaczej watpliwa oplacalnosc wynajmu.
              I jeszcze trzeba miec co focic, bo spotkac to sie mozna gdziekolwiek pogadac
              www.explora.pl

Komentarz

• b300
                Coś już napisał
                • 2009
                • 68

Zamieszczone przez Artur100
                No to za dwa tygodnie, w weekend jest plener w słowińskim parku narodowym

zawsze możesz wpaść
                C40D + samyang 8mm + S10-20 + S24-70 2.8 + C85 1.8 + 580EXII + system M42

Komentarz

• Artur100
                  • 2008
                  • 13

Zamieszczone przez b300
                  No to za dwa tygodnie, w weekend jest plener w słowińskim parku narodowym

zawsze możesz wpaść

Dziekuje bardzo za informacje, myslalem o rejonie Czołpina jako dobrym miejscu na wiosenna wyprawe, więc postaram się dotrzec:-D

50d+kilka szkieł
                  www.artdomagala.pl

Komentarz

• chyrek
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 209

witam panowie...widzę, że w moich rejonach coś kombinujecie... chętnie bym się podłączył

obwieziemy Was z nagorem po okolicy, pokażemy kilka ciekawych miejsc
                    Łukasz Chyrek
                    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Komentarz

• nagor
                      Uzależniony
                      • 2007
                      • 522

To widze że zostalem odgórnie wpisany w wyjazd
                      ale i tak planowałem sie wybrac wiec luzik.
                      Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
                      zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Komentarz

• Mellan
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1851

W związku z plenerem w Ustce i Słowińskim Parku Narodowym, ekipa szczecińska (Mellan, BVQ, Oskardj92 i Asikson) wybiera się pociągiem w sobotę rano: Szczecin 7.35, Białogard 10.02, Koszalin 10.24, Słupsk 11.16. Oxydum będzie nas oczekiwał na dworcu w Słupsku.
                        Jeśli ktoś ma chęć dołączyć, to zapraszam :-D
                        C-F-K - forever

Komentarz

• chyrek
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 209

Zamieszczone przez Mellan
                          W związku z plenerem w Ustce i Słowińskim Parku Narodowym, ekipa szczecińska (Mellan, BVQ, Oskardj92 i Asikson) wybiera się pociągiem w sobotę rano: Szczecin 7.35, Białogard 10.02, Koszalin 10.24, Słupsk 11.16. Oxydum będzie nas oczekiwał na dworcu w Słupsku.
                          Jeśli ktoś ma chęć dołączyć, to zapraszam :-D
                          A jakis konkretny plan dnia macie już? Bo z tego co wiem to wypad plenerowy w niedziele bedzie? Co zatem w sobote?
                          Łukasz Chyrek
                          canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Komentarz

• Mellan
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1851

W sobotę strzały w Ustce Nabrzeże, miasto, a wieczorem dyskusje i wymiana doświadczeń.
                            C-F-K - forever

Komentarz

• chyrek
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 209

Zamieszczone przez Mellan
                              W sobotę strzały w Ustce Nabrzeże, miasto, a wieczorem dyskusje i wymiana doświadczeń.
                              No więc całkiem prawdopodobne, że się podłączymy juz w sobotę Do zobaczenia zatem
                              Łukasz Chyrek

Komentarz

• oskardj92
                                Początki nałogu
                                • 2009
                                • 423

Ale będą pogaduchy

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Komentarz

Pracuję...