Mgtan, to ja Ci taki juz rozpuszczony Alka-Prim przywiozę, w temosie. Zeby Ci nie szumial za głośno.
[Warszawa] Canonowe Focenie Marcowe 14.03.2010.
Zwiń
X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
a no własnie, jest klasyczny problem, szumy
szczególnie rano.. sa większe i nie mają charakteru monochromatycznego ziarna jak w Nikonie
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...Komentarz
-
-
Szkoda że niedziela bo akurat będe w pociągu z 3CT do Wwy
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8Komentarz
-
myślę, myślę i jeszcze nie wymyśliłem, czemu to się zaczyna tak wcześnie...Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Rzeczywiście fajnie się kojarzy...
Warszawa-Praga & Brno...
...nie, no tym razem to ze Skierniewic. Do Wawy dobijam w niecałą godzinę, zwalniając przed każdym fotoradarem. W tym miejscu chciałbym serdecznie pozdrowić panią policjantkę z suszarką, która mnie na tej strasie haltowała ostatnio!! (strzał przy 130km/h, "myślałam, że mnie pan widzi, a pan jeszcze przyspieszał"
W niedzielę rano Janki i kawałek do centrum to czysta przyjemność, da się spokojnie w 30 minut.Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Taaaaaak , moje ulubione miasto przez 8 lat .
Wg moich wyliczeń codziennie rano traciłem tam 30 minut
(przejazd zajmuje 40 minut gdzie w sobotę 10 minut)
Mam nadzieję że Ptaszki są aktualne i nawrócę się jeszcze na Raszyn
Szkiełko już zakupione .Komentarz
-
Ptaszki aktualne
Raszyn w Niedziele rano jest przejezdny bezproblemowo, Adam jednak zapowiadal się na chwilę przystanąć
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
Komentarz
-
ja specjalnie zacząłem już pić żeby rano wstać
w którym dokładnie miejscu na starym mieście?Fotografie są jak cebula - mają warstwy. - Shrek
Moje zdjęcia
Komentarz
Komentarz