nie lubię - wcześnie ciemno się robi, zimno wymusza beznadziejne ciuchy młodych. poza tym zawsze choruję potem.
B2 Warsztaty Fotografii Ślubnej
Zwiń
X
-
-
Z tymi beznadziejnymi ciuchami to się nieco mylisz
jedna z modelek prowadzi Salon Sukien Ślubnych i z tym problemu nie będzie. Schabu, skuś się pliss, będziesz gościem honorowym
, będą trzy pary: dwie ślubne jedna narzeczeńska- jak pogonisz trochę to i nie zmarzniesz, a "dla zdrowotności" też się coś znajdzie..
Komentarz
-
Na stronie warsztatów umieściłem bardziej szczegółowy harmonogram zajęć wraz z rozpiską godzinową.
Zapraszamy. Są jeszcze dwa wolne miejsca.Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Zabrzmi to trochę jak komentarz z allegro, ale cóż
DUŻY POZYTYW I POLECAM WSZYSTKIM, KTÓRZY SZUKAJĄ TEGO TYPU WARSZTATÓW. Panowie jeszcze raz DZIĘKI
Jak dla mnie było wszystko OK. Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Będzie więcej backstageów w tym video
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za masę inspiracji, fantastyczną atmosferę i całkiem sporo praktycznej wiedzy!:-D Szkoda, że to tylko trzy dni i w dodaktu już za nami.:-D:-D:-D To se ne wrati Panowie!Komentarz
-
Nie udało nam się przekazać wszystkiego - 3 dni to za mało. Zawsze zostaje forum które właśnie uruchomiłem. Link na www.b2warsztaty.pl (lekko zmodyfikowana stronka
).
Mimo aury udało nam się udowodnić że nawet każdych warunkach na 15 metrach kwadratowych można zrobić masę ciekawych ujęć
Następna edycja w kwietniu. Zapraszamy wszystkich zmarzlaków
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz

Komentarz