A można by tak zrobić, żeby po przesłaniu zdjęcia było wysyłane powiadomienie? Bo w sumie teraz to rzeczywiście nie wiadomo czy mail doszedł czy nie. W gmailu jest chyba opcja odpowiedzi automatycznej, nie wiem jak w hotmailu...
Fotografia Miesiąca - Styczen 2010
Zwiń
X
-
-
Pomysl o tyle dobry o ile nie bedzie za chwile ktos domagal sie zebym mu potwierdzil czy zdjecie spelnia wszystkie wymogi
Zgadzam sie z mojej strony na przesylanie potwierdzenia ze zdjecie doszlo.
Uwazam ze ma to sens i ulatwi zycie.
Tylko zaznaczam ze moje potwierdzenie o tym ze zdjecie dotarlo nie oznacza ze zdjecia spelnia wymogi regulaminowe.
To pozostaje dalej w gestii usera.

Porozsylam w ciagu 24h potwierdzenia do wszystkich tych ktorzy juz podeslali zdjecia.
Jezeli dojde jak to sie robi automatycznie to oczywiscie ustawie takiego automata.Komentarz
-
-
-
Z malym poslizgiem, ale juz jest.
Zgloszono 20 zdjec.
Zakwalifikowalo sie 19.
Zdjecie ktore odpadlo mialo rozdzielczosc 2000x1000 (z hakiem)
Linki do dwoch watkow:
Zdjecia 1-10:
http://canon-board.info/showthread.php?t=58455
Zdjecia 11-19:
http://canon-board.info/showthread.php?t=58452
Zycze wszystkim powodzenia i od siebie przygotuje nagrode niespodzianke.
Nie mam pojecia jaka, wiec dla mnie tez to jeszcze niespodzianka..
Dodam jeszcze ze wg mnie poziom nadsylanych prac rosnie, fajnie
Komentarz
-
Witam
Jeżeli zdjęcia są podzielone na dwa wątki, a można oddać jeden głos to MZ ankieta w obu watkach powinna zawierać możliwość oceny wszystkiego, czyli od 1-19, a nie od 1-10 i 11-19, bo to sugeruje, że można oddać głos i tu i tu.
pzdranalog + cyfra + szkiełka 20-210 mmKomentarz
-
ale tak się nie da zrobić ze względów technicznych i jużKomentarz
-
Tak jest skonfigurowany skrypt forum i inaczej się nie da. Gdyby się dało to wszystkie foty byłyby w jednym wątku.
Zwiększenie liczby pozycji w ankiecie jest na liście zmian, które będą wprowadzone przez admina przy najbliższej aktualizacji.Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Nie wiem czy to dobre miejsce na komentarz i czy można podczas głosowania...
9 jak dla mnie byłoby najlepsze gdyby nie "wstemplowana" broda w lewym dolnym roku. Rozumiem że to małe niedopatrzenie autora przy obróbce
P.S. ....żeby nie było, że to jakaś osobista wycieczka. Ja w konkursie nie startuję.Komentarz
-
-

Komentarz