[Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MaXi_JaZz
    Coś już napisał
    • 2005
    • 81

Zamieszczone przez Pawel_G
    A co trzeba przynieść ze sobą? Ciasto czy coś innego? :P

moi wykładowcy mawiali na takie dictum: "dziękuję, kwiatów nie piję".
    http://www.nemezis.org

Komentarz

• bvq
      Bywalec
      • 2006
      • 153

się wproszę tą razą ze sprzętem
      CanonKlub
      Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Komentarz

• Mellan
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1851

Zamieszczone przez Pawel_G
        A co trzeba przynieść ze sobą? Ciasto czy coś innego? :P
        Ciasto możesz wziąć!!!
        C-F-K - forever

Komentarz

• Fumar
          Bywalec
          • 2009
          • 206

Jeny, czy Wy musicie mnie tak dołować?

Chyba przestane czytać ten wątek

Komentarz

• bvq
            Bywalec
            • 2006
            • 153

Zamieszczone przez Fumar
            Jeny, czy Wy musicie mnie tak dołować?

Chyba przestane czytać ten wątek
            przymusu nie ma
            CanonKlub

Komentarz

• Alde
              Początki nałogu
              • 2008
              • 360

Zamieszczone przez xsardas
              Battle się zakończył ... przyznać się teraz czyje są foty z którego zestawu ? :P
              No ja zająłem zaszczytne ostatnie miejsce ( zestaw 4 ) ... ale za to z całą odpowiedzialnością mogę postawić piwo tym 2 osobom co na mnie głosowały

Komentarz

• xsardas
                Uzależniony
                • 2008
                • 731

To się wsio wyjaśniło Trzeba wstawić resztę fotek z tego spotkania, już teraz można nie łamiąc reguł battla

Komentarz

• Mellan
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1851

Jak słusznie podejrzewał Xsardas, popełniłem zestaw nr 2.
                  Prawdopodobnie zdradziło mnie przycięcie zdjęcia drugiego w proporcje 2:1 co przy szerokich kątach często mi się zdarza.
                  Przystępując do zabawy chciałem zachęcić innych do zabawy. Szkoda, że tak mało z nas wzięło w niej udział...Może następnym razem będzie nas więcej?
                  Dziękuję za wszystkie głosy oddane na mój zestaw! Cieszę się z wyniku jaki osiągnąłem.

Skoro mój był zestaw 2, Xsardasa zestaw 3, a Aldego zestaw 4, to wypada w tym miejscu pogratulować zwycięzcy czyli MaXi_JaZz'owi!!!
                  Bardzo udane fotografie, a zwłaszcza druga. Osobiście pod jej wpływem oddałem na nią swój głos Gratulacje, Leszku!

Fotografie powinny ukazać się drukiem w "Lustrzance". tak jak ustalaliśmy przed battlem.
                  Jestem w kontakcie z Sergiuszem i myślę że nic nie powinno stanąć technicznie na przeszkodzie w realizacji.
                  C-F-K - forever

Komentarz

• Alde
                    Początki nałogu
                    • 2008
                    • 360

Zamieszczone przez xsardas
                    ... Trzeba wstawić resztę fotek z tego spotkania, ...
                    Lepiej przestać męczyć zdechłego kota tylko ustawić nowy plener i nowy battle ... ale coś mi moje kości mówią że pogody narazie nie będzie

Komentarz

• Mellan
                      Pełne uzależnienie
                      • 2007
                      • 1851

Skoro na pogodę są coraz mniejsze szanse, można pomyśleć nad battlowaniem w studio. Miejsce jest, dziewczyny się znajdą, nie musimy robić sesji w jednym czasie, zwyczajnie, kiedy komu pasuje i jak się indywidualnie umówi. Określimy limit czasowy powiedzmy do końca roku. To jest tylko przykład propozycji.
                      C-F-K - forever

Komentarz

• bvq
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 153

propozycja ze wszech miar do przyjęcia, ja sie piszę tylko temat zapodać....
                        CanonKlub

Komentarz

• xsardas
                          Uzależniony
                          • 2008
                          • 731

Nie to nie :P Ja wstawiłem resztę gniotków na swojego bloga, jeśli ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam

Temat w studio hmmmmmmmmm ciężka sprawa

Komentarz

• Skylines
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 204

Zamieszczone przez Mellan
                            Skoro na pogodę są coraz mniejsze szanse, można pomyśleć nad battlowaniem w studio. Miejsce jest, dziewczyny się znajdą, nie musimy robić sesji w jednym czasie, zwyczajnie, kiedy komu pasuje i jak się indywidualnie umówi. Określimy limit czasowy powiedzmy do końca roku. To jest tylko przykład propozycji.
                            Studyjnie...brzmi wyśmienicie
                            EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl

Komentarz

• Mellan
                              Pełne uzależnienie
                              • 2007
                              • 1851

W rozmowie na gg Skylines zaproponował zorganizowanie pleneru z modelkami na Arkonce pod hasłem "Portret w plenerze". Jest w stanie zorganizować dziewczyny i wizażystkę. Są chętni?
                              Problem jest w ustaleniu daty: najlepiej jakby była to niedziela. Ta niedziela czyli 6-go, to trochę hard core - zbyt mało czasu. Korzystny wydaje się 13-ty.

I tu mam zgryza: chętnie bym był, ale planowałem zlot założycielski klubu na ten dzień.
                              Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...
                              C-F-K - forever

Komentarz

• bvq
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 153

Zamieszczone przez Mellan
                                W rozmowie na gg Skylines zaproponował zorganizowanie pleneru z modelkami na Arkonce pod hasłem "Portret w plenerze". Jest w stanie zorganizować dziewczyny i wizażystkę. Są chętni?
                                Problem jest w ustaleniu daty: najlepiej jakby była to niedziela. Ta niedziela czyli 6-go, to trochę hard core - zbyt mało czasu. Korzystny wydaje się 13-ty.

I tu mam zgryza: chętnie bym był, ale planowałem zlot założycielski klubu na ten dzień.
                                Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...

nie ma co na pałe organizować, styczeń wydaje się być rozsądny, ludziska ganiają już przed świętami i takie tam...

Spotkanie się odbyło, a jakże....... w gronie dość scisłym, aczkolwiek było i konstruktywnie, a i dupie Maryni też było. Podziękowania dla Gospodarza, ci co byli nie żałują (chyba), ci co nie byli niech żałują.....

Ostatnio edytowany przez bvq; 6487. Powód: Automerged Doublepost
                                CanonKlub

Komentarz

Pracuję...