Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki
Zwiń
X
-
-
Ale jeśli w 11 zgodnie z tym co jest napisane dziewczyna powinna tryskać homorem i wyglądać na szczęśliwą lub pewną siebie. Zmień w photoshopie napis zamiast happy to sad , będzie ok ...Komentarz
-
Komentarz
-
-
Stanowczo za ciemne i w dodatku coś z kolorami nie bangla. Do tego niestety ale jak dla mnie kadr mało zdecydowany (bardzo nie podoba mi się lewe cięcie) i chyba trochę za ciasny. Jak na portret światło mi też nie do końca pasuje.
Mam nadzieję, że nie zniechęciłem Cię - czekam na dalsze próby.Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=Komentarz
-
-
-
Coś tam wlazło z lewej strony... Mi się podoba :] Ale raczej tylko tak humorystycznie bo czapeczka rozbraja
(no i konwersja taka a nie inna chyba bardzo zwraca uwagę na ten napis) Za ciemno chyba na twarzy trochę... Pokaż kolor
Komentarz
-
Sens zdecydowanie jest, dzieło sztuki ci nie wyszło ale nie poddawaj się od razu
..
Coś z kolorami w czasie obróbki ci się rozjechało..5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Że to dzieło sztuki jest to ja nawet nie śmiem twierdzić, bo to byłby uber-narcyzm,ale jeśli coś dalej obrobię postaram się wrzucić może będą lepsze efekty.Komentarz
-
Fotoamator, który się poddaje?
Nie wierzę. Jak ktoś chce, to wszystko z czasem przychodzi.
(Przepraszam za OT)C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogodyKomentarz
-
Wedlug mnie zdjecie nie jest zle, ma cos ciekawego w sobie, no i oczywiscie ciekawe miejsce znalazles
Z kolorami troche przesadziles. Nie podoba mi sie to przeswietlenie na jej lewym kolanku (z naszego punktu widzenia - prawym ) Musisz tez pocwiczyc nad kadrem. Nad ostroscia tez trzeba popracowac. Ja tez wiele bledow popelniam, ale trzeba focic focic focic i jeszcze raz focic!!! 
meehas jakiego szkielka uzyles?5dm2Komentarz
-
Szkiełko? Helios 58mm z 300D.Wedlug mnie zdjecie nie jest zle, ma cos ciekawego w sobie, no i oczywiscie ciekawe miejsce znalazles
Z kolorami troche przesadziles. Nie podoba mi sie to przeswietlenie na jej lewym kolanku (z naszego punktu widzenia - prawym ) Musisz tez pocwiczyc nad kadrem. Nad ostroscia tez trzeba popracowac. Ja tez wiele bledow popelniam, ale trzeba focic focic focic i jeszcze raz focic!!! 
meehas jakiego szkielka uzyles?Komentarz
-
Ma klimat, technicznie nie "bajgla" jak to ktos kiedys gdzies wczesniej napisal ;-)
Po pierwsze przepaleniami sie nie przejmowac, bede sie uparcie trzymal tezy ze dobrze naswietlona twarz wybacza wszelkie przepalenia (w portrecie), kolory ciut za mocne i ciekawi mnie jedna rzecz: czemu po krawedziach ta nie ostrosc (rozumiem ,ze wina szkla) jest jakby poruszona?? Bo to chyba nie kwestia GO (albo mi sie w glowie cos chrzani). Pozdro, nie zniechecaj sie.1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX IIKomentarz

Komentarz