Wizyta w serwisie Canona - relacja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ukA
    Bywalec
    • 2005
    • 186

zadaj do szukania osiolkowi jakies dziwne np: "cfgrtetyu" zadanie wtedy otrzymasz takie same wyniki tylko tę nazwe będziesz miał wplecioną w wyszukane wyniki. A co to może być to ja nie wiem...
    ale lensa tym nie pokręcisz
    Ostatnio edytowany przez ukA; 3824.
    DAS APARAT

Komentarz

• arturs
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 4196

To pewnie jakieś trojany czy inne gówno..
      5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Zamieszczone przez arturs
        To pewnie jakieś trojany czy inne gówno..
        Toteż napisałem: vmware itp Ja się trojanów nie boję
        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Canon EOS System
          Coś już napisał
          • 2006
          • 72

Jednak to były jakieś inne pliki z nazwą tego czego szukałem. Na serwer w sieci nie wiem czemu nie chcą wejść pliki większe niż 10MB a próbowałem na różnych darmowych. Przez pocztę też nie przejdzie.

Tu jest adres, link 2 i 3 są zamienione kolejnością a jeden z nich to chyba w ogóle jakiś txt a drugi trzeba rozpakować i też nic nie ma. No to chyba po prostu to nie to.
          w8w.pl – Najnowsze nowinki technologiczne, informacje ze świata gospodarki, biznesu i pracy. Bądź na bieżąco z tym, co napędza świat!

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          PS: link 1 i 4 nie działają bo tych plików po prostu nie ma bo nie chcą się załadować.
          Ostatnio edytowany przez Canon EOS System; 8554. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• muflon
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 6763

No te dwa co działają to: "multimedia toolbar" (jakieś badziewie co udaje że jest użyteczne, a instaluje milion fajnych rzeczy nie mówiąc o tym) i coś pod tytułem "web hottest videos" Czekam na pliki mailem.

Komentarz

• Canon EOS System
              Coś już napisał
              • 2006
              • 72

Zamiast bawić się w wysyłanie sam sprawdziłem... i tak chciałem niedługo komputer sformatować więc co za różnica. Sprawdziłem i... nic. Szkoda, bo by się przydało. Jeden plik to: SecuredeMule0.47c_0601.EXE a drugi to: frostwire.EXE. Trudno...

Dzięki za pomoc, jednak trzeba mieć jakąś wtyczkę w serwisie

Komentarz

• muflon
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 6763

Wtyczka się kiedyś udzielała na forum w temacie odczytu licznika w 20D ;-) ale niestety nie chciała puścić przysłowiowej "pary z gęby"

Komentarz

• Canon EOS System
                  Coś już napisał
                  • 2006
                  • 72

Pewnie stoją nad nimi w tych serwisach i straszą, inaczej by powiedzieli... Trzeba się będzie kiedyś tam zatrudnić, skopiować co trzeba, zebrać trochę danych, popytać, dowiedzieć się kilku rzeczy i czmychnąć
                  !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                  Jakie wykształcenie trzeba mieć, żeby pracować w takim serwisie/być jakimś technikiem/konstruktorem obiektywów?
                  Ostatnio edytowany przez Canon EOS System; 8554. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Zielony
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2928

Pewnie technika elektronika trza mieć. Czyli teoretycznie bym się nadawał 8) O! Nawet lutownicę mam!
                    sigpic

Komentarz

• muflon
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 6763

"Na hasło Canon-Board 20% zniżki!"
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      ... w zarobkach

Komentarz

• Zielony
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2928

sigpic

Komentarz

• michal.s
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 271

Zamieszczone przez Zielony
                          Pewnie technika elektronika trza mieć.
                          No to się łapie w 100%

Jak mnie kiedyś przyjmą to soft oczywiście ujrzy światło dzienne
                          Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Komentarz

• trampek
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1546

moj przypadek w serwisie trwal 2 miesiace. Wszytko wysylalem kurierem. Dwa rozna body i dwa rozne szkla jakie mi sie przewinely ostatnio przez rece. moej wrazenie sa nastepujace:

mila obsluga , probuja pomoc jak cos nie wiedza zadzwonia. Czas to prawie dwa tygodnie brrrrrrrrrr dlugo - to musza poprawic. No i najwaznejsza kwestia -skutecznosc. a tu nie najlepiej 85 USM wysylany 2 razy z kazda puszka czyli razem 4 razy !!!!!! czasu telefonow i nerwow nikt mi nie odda. wykresy ktore dostawalem wygladaly swietnie - w punkt wziolem puche i wyszedlaem na zewnatrz z synem zeby sprawdzic jak wyszlo - jest gorzej niz bylo. Odsylam Pan dzwoni i mowi ze na pomirach wszytko w punkt. mowie zeby ni mierzyl tylko za okno glowe wystawil i zdjecie zrobil. oddzwania mowie ze rzeczywiscie jest cos nie tak i ze bedzie nastawial na oko i ze zobaczy co sie da. Odzylaja dziala !!! pojawila sie szansa na nowe body, kupilem, z moja ukochana 85 kicha, znow sle. znowu odsylaja w jeszcze gorszym stanie ,odsylam znowu mowie zeby zdjecia porobili mowi ze oki, odsylaja no i wreszczie dziala. ale teraz znowu mam problem z sigma 30 : ktora wyslalem do gdyni o odeslali mi be znacznej popraway jutro znowu odsylam. placze .... NIENAWIDZE CANONA za to.........
                            R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Komentarz

• DigiFoto
                              Dopiero zaczyna
                              • 2006
                              • 44

Pod tym: http://www.savefile.com/files/817545 adresem leży sobie spakowana zipem instrukcja "EOSKissDigitalAdjustmentSoftHelp" (Copy_of_EOS_KissDigital_E.zip) i wygląda na helpa do tego legendarnego serwisowego "Canon Adjustment Software" w wersji dla EOS Kiss. Nawet dość poważnie to wygląda no chyba, że daję się nabrać na jakiś fake. Pytanie gdzie leży reszta do tego helpa

Komentarz

• muflon
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 6763

Ha, fajne! To nie jest dokładnie to, co widziałem w serwisie (patrz pierwszy post w tym wątku ;-)), ale kawałek o "AF adjustment", wygląda podobnie - te wykresy itp.

Komentarz

Pracuję...