Strona 12 z 18 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 173

Wątek: Wizyta w serwisie Canona - relacja

Coś już napisał

Domyślnie

Zamiast bawić się w wysyłanie sam sprawdziłem... i tak chciałem niedługo komputer sformatować więc co za różnica. Sprawdziłem i... nic. Szkoda, bo by się przydało. Jeden plik to: SecuredeMule0.47c_0601.EXE a drugi to: frostwire.EXE. Trudno...

Dzięki za pomoc, jednak trzeba mieć jakąś wtyczkę w serwisie

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Wtyczka się kiedyś udzielała na forum w temacie odczytu licznika w 20D ;-) ale niestety nie chciała puścić przysłowiowej "pary z gęby"

Coś już napisał

Domyślnie

Pewnie stoją nad nimi w tych serwisach i straszą, inaczej by powiedzieli... Trzeba się będzie kiedyś tam zatrudnić, skopiować co trzeba, zebrać trochę danych, popytać, dowiedzieć się kilku rzeczy i czmychnąć
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jakie wykształcenie trzeba mieć, żeby pracować w takim serwisie/być jakimś technikiem/konstruktorem obiektywów?
    Ostatnio edytowane przez Canon EOS System ; 01-07-2007 o 20:06 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Pewnie technika elektronika trza mieć. Czyli teoretycznie bym się nadawał 8) O! Nawet lutownicę mam!

Miasto
    Zürich

Domyślnie

"Na hasło Canon-Board 20% zniżki!"
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ... w zarobkach

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Pewnie technika elektronika trza mieć.
    No to się łapie w 100%

Jak mnie kiedyś przyjmą to soft oczywiście ujrzy światło dzienne
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

moj przypadek w serwisie trwal 2 miesiace. Wszytko wysylalem kurierem. Dwa rozna body i dwa rozne szkla jakie mi sie przewinely ostatnio przez rece. moej wrazenie sa nastepujace:

mila obsluga , probuja pomoc jak cos nie wiedza zadzwonia. Czas to prawie dwa tygodnie brrrrrrrrrr dlugo - to musza poprawic. No i najwaznejsza kwestia -skutecznosc. a tu nie najlepiej 85 USM wysylany 2 razy z kazda puszka czyli razem 4 razy !!!!!! czasu telefonow i nerwow nikt mi nie odda. wykresy ktore dostawalem wygladaly swietnie - w punkt wziolem puche i wyszedlaem na zewnatrz z synem zeby sprawdzic jak wyszlo - jest gorzej niz bylo. Odsylam Pan dzwoni i mowi ze na pomirach wszytko w punkt. mowie zeby ni mierzyl tylko za okno glowe wystawil i zdjecie zrobil. oddzwania mowie ze rzeczywiscie jest cos nie tak i ze bedzie nastawial na oko i ze zobaczy co sie da. Odzylaja dziala !!! pojawila sie szansa na nowe body, kupilem, z moja ukochana 85 kicha, znow sle. znowu odsylaja w jeszcze gorszym stanie ,odsylam znowu mowie zeby zdjecia porobili mowi ze oki, odsylaja no i wreszczie dziala. ale teraz znowu mam problem z sigma 30 : ktora wyslalem do gdyni o odeslali mi be znacznej popraway jutro znowu odsylam. placze .... NIENAWIDZE CANONA za to.........
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Dopiero zaczyna Awatar DigiFoto
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pod tym: http://www.savefile.com/files/817545 adresem leży sobie spakowana zipem instrukcja "EOSKissDigitalAdjustmentSoftHelp" (Copy_of_EOS_KissDigital_E.zip) i wygląda na helpa do tego legendarnego serwisowego "Canon Adjustment Software" w wersji dla EOS Kiss. Nawet dość poważnie to wygląda no chyba, że daję się nabrać na jakiś fake. Pytanie gdzie leży reszta do tego helpa

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ha, fajne! To nie jest dokładnie to, co widziałem w serwisie (patrz pierwszy post w tym wątku ;-)), ale kawałek o "AF adjustment", wygląda podobnie - te wykresy itp.

Strona 12 z 18 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów