podobno można wreszcie robić zdjęcia patrząc na LCD zamiast w wizjer. No weszcie canon pomyślał
Cos nowego na horyzoncie?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
-
-
-
Eeee... Bonk, jak juz wroci, bedzie mogl zobaczyc ile zamieszania narobilZamieszczone przez CichySkasujcie temat, naprawdę szkoda miejsca.
...Komentarz
-
Bardzo ladnie wyglada
Czemu 5D nie jest wzorowany na nim?
Komentarz
-
"Bonk trojka" to byla fantazja na temat tego co wyjdzie wtedy jak wyszlo 5D i nikt nie wiedzial jak bedzie wygladac.
Btw... 1Ds jest ladniejszy
A "Bonk trojka" to juz wogole wypas
...Komentarz
-
-
a pewnie. DIGIC VI robi w locie konwersje 13fps do formatu VGA i z miejsca skleja we Flashowa animacje SWF, albo w MOV.
na tej stronie mozna zobaczyc przykladowe filmiki ;-)Komentarz
-
Kuchatek i akustyk:
Bardzo fascynujące są te Wasze wywody na temat zabezpiecznia i potrzeb zabezpieczania fotografii. Znalazłem tylko jedną słabą stronę, którą pominęliście. Żeby zabezpieczać, to trzeba mieć jeszcze co zabezpieczać. Więc delikatnie zasugeruję, żebyśmy skupili się na robieniu takich zdjęć, które ktoś będzie w ogóle chciał nam podprowadzić. Czego sobie i Wam świątecznie życzę
JarekKomentarz
-
Nie wiem jak wyglądają dokonania Kuchatka, ale znając z Onephoto.net dorobek Akustyka śmiem twierdzić, że akurat on nie potrzebuje się skupiać na robieniu takich zdjęć, bo wychodzą mu one w sposób jak najbardziej naturalny - tak, jak innym ludziom spanie czy trawienie.
Natomiast w twoim przypadku twoje świąteczne życzenia są w mojej opinii jak najbardziej uzasadnione.Komentarz
-
DamianPa - akurat przesadzasz, bo nie samym Onephoto fotografia sie kreci
oskarkowy - zabezpieczenie mnie potrzebne sa osobiscie srednio. ale jak ktos robi na sluzbowym sprzecie i w warunkach "drogich zdjec" (typu reportaz w miejscu zdarzen) to te sprawy moga miec znaczenie. chociaz nie tylko oni.
ale znowu - czy ten rynek jest na tyle duzy, zeby miec lobby o wplywie na Canona?
a tak BTW: na pewno do tego watku byla odpowiedz?
Komentarz
-
Tu można coś poczytać
Pozdrawiam
Wszystkiego Najlepszego w Nowym RokuPiotr Rybarczyk
www.pbase.com/piotrartKomentarz
-
Hymm pieknie by było gdyby to była prawda. Ale patrząc na liste szkieł wymienionych w tym tekscie i ich ceny to raczej pobożne życzenia piszącegoTu można coś poczytać
Pozdrawiam
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
( EF 100-400 f:4,0L IS3gen - 1200E - mniam!!- szkoda że tylko w wyobrażni
)
Ostatnio edytowany przez paweleverest; 6856.Komentarz
Komentarz