Rekawiczki Foto

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • storm
    Bywalec
    • 2004
    • 183

Rekawiczki Foto

Czy ktos z was posiada moze Photo Gloves lowepro?
    Gdzie cos takiego mozna kupic w polsce?

Robi sie zimno i zaczynam szukac jakiegos sposobu na moje zmarzniete lapy.

Moze ktos zna jakies alternatywne rekawiczki ktore tez nadawaly by sie do pracy z aparetem?

Jakies doswiadczenia?
  • Pszczola
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1760

Odkryj niezwykły świat fotografii podwodnej! Dowiedz się, jakie akcesoria są niezbędne do zrobienia profesjonalnych zdjęć pod wodą.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• storm
      Bywalec
      • 2004
      • 183

Dzieki, nawet rozsadna cena...
      Kupie i dam relacje

Komentarz

• bebop
        Uzależniony
        • 2005
        • 755

Zamieszczone przez Vitez
        obrzydliwie wielkie logo LOWEPRO.
        gra i buczy bebop

Komentarz

• storm
          Bywalec
          • 2004
          • 183

tia, ale nie ma zbyt wielkiego wyboru

Komentarz

• Polaco
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1135

A co takiego maja te rekawiczki czego nie maja zwykle zimowe rekawiczki ?
            Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
            Troche moich knotow

Komentarz

• Polaco
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1135

Zamieszczone przez mmsza
              Napis Lowepro
              LOL i tu wlasnie mamy piekny przyklad onanismu sprzetowego
              Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
              Troche moich knotow

Komentarz

• Błajo
                Początki nałogu
                • 2005
                • 473

Zamieszczone przez Polaco
                LOL i tu wlasnie mamy piekny przyklad onanismu sprzetowego
                Noooo... masakrycznie go widac na tym forum 8) HeHe ja jutro dostaje M42 i zaczynam sie bawic

A co do loga lowepro... to moze lepiej takie jakies z napisem Canon, co ?
                Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Komentarz

• Zielony
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2928

Zamieszczone przez Błajo
                  Na wiosnę już Ci nie będą potrzebne...
                  sigpic

Komentarz

• esenpe
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 173

Zamieszczone przez Błajo
                    Noooo... masakrycznie go widac na tym forum 8) HeHe ja jutro dostaje M42 i zaczynam sie bawic

Ta albo z wlasnym imieniem ) zeby nie zapomniec jak sie nazywamy ...

Komentarz

• rysiaczek
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 897

Heh, fajowy sklep..:rolleyes: np. http://www.fotoceny.pl/aparat-26242.html

ale z drugiej strony - torby lowepro od 20zeta... to zdaje się 5x taniej od rękawiczek
                      Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Komentarz

• Coronado
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 291

Zamieszczone przez storm
                        Czy ktos z was posiada moze Photo Gloves lowepro?
                        Gdzie cos takiego mozna kupic w polsce?

Robi sie zimno i zaczynam szukac jakiegos sposobu na moje zmarzniete lapy.

Moze ktos zna jakies alternatywne rekawiczki ktore tez nadawaly by sie do pracy z aparetem?

Jakies doswiadczenia?
                        Chcesz miec rekawiczki z napisem czy rekawiczki jak jest zimno i trzeba robic zdjecia? Ja mam te drugie i bardzo sobie je chwale i jest to jedyna czesc mojego sprzetu jaki zona mi zakupila i ktorego cene dokladnie zna ;-) Sa to mianowicie normalne cieple rekawiczki 2-palcowe ale gorna czesc jest otwierana. Jak cos musze przy aparacie zrobic to paluchy wyciagam i grzebie a pozniej zamykam i nadal jest cieplo. Swietny patent.

Pozdrawiam
                        Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
                        Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Komentarz

• Jurek Plieth
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 2087

Zamieszczone przez Coronado
                          ...Sa to mianowicie normalne cieple rekawiczki 2-palcowe ale gorna czesc jest otwierana. Jak cos musze przy aparacie zrobic to paluchy wyciagam i grzebie a pozniej zamykam i nadal jest cieplo. Swietny patent.
                          Dokładnie takie rękawiczki kupuje się w PL w sklepie dla myśliwych i jak łatwo się domyślić w nich też chodzi o naciskanie na spust
                          http://plieth.com

Komentarz

• pazurek
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1294

Zobaczcie to: http://www.rangershop.pl/advanced_se...ords=palczatki.

Fajne sa "Rękowiczki Wojskowe PALCZATKI OLIV", mialem je ubieglej zimy, niestety gdzies mi sie potem zawieruszyly.
                            http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• storm
                              Bywalec
                              • 2004
                              • 183

[QUOTE=Coronado]Chcesz miec rekawiczki z napisem czy rekawiczki jak jest zimno i trzeba robic zdjecia? Ja mam te drugie i bardzo sobie je chwale i jest to jedyna czesc mojego sprzetu jaki zona mi zakupila i ktorego cene dokladnie zna ;-) Sa to mianowicie normalne cieple rekawiczki 2-palcowe ale gorna czesc jest otwierana. Jak cos musze przy aparacie zrobic to paluchy wyciagam i grzebie a pozniej zamykam i nadal jest cieplo. Swietny patent.

Bez przesady nie chodzi mi o rekawiczki z napisem etc, chodzi oczywiscie o praktyczne w zastosowaniu.
                              Chodzilo mi o takie gdzie rekawiczki nie ograniczaly by mi swobody ruchu a jednoczesnie bez obawy ze wysliznie mi sie z reki.

dlatego szukalem takich ktore by mialy jakas warstwe ulatwiajaca trzymanie.
                              http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...=UTF8&v=glance

te z linku sa fajne ale zdecyduje sie dopiero jak nie znajde nic w polsce.

Te z linku Pazurka wygladaja calkiem ok. przejde sie do jakiegos mysliwskiego sklepu i moze cos znajde.

Ogolnie dzieki za odpowiedzi..

Komentarz

Pracuję...