Czesc mam prośbe, potrzebuje wywołac kilka zdięc z mojego 20D w formacie A5, czy ktoś zna moze jakieś studio w krakowie gdzie dostane ładne i niedrogie odbitki w tym formacie, do tej pory z cyfrówek wywoływałam w foto-joker ale max do 10/15.bede wdzieczna za wszelkie informacje.pozdrawiam Ciri
Gdzie wywołac zdiecia w Krakowie?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Ja zawsze wywoływałem na Krakowskiej u Laby, ale to jeszcze za czasów negatywów i jakość IMHO była b.dobra
(choć ceny zawsze mieli dość spore)
Nie wiem jak jest teraz, słyszałem jedynie, że są po remoncie
Za to czarno-białe najlepiej ponoć robią na Karmelickiej
raz widziałem osobiście i rzeczywiście OK 
Jak znajdziesz coś sensownego to napisz
Wymarzony 400D już jest !!!
-
Możesz spróbować na pl. Matejki. Z tym że tam raczej tanio nie będzie. Niestety tanio raczej wyklucza dobrze
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ja polecam http://www.wilab.pl/cennikmin.html
korzystam i jestem baardzo zadowolony, jak do tej pory wywoluje tylko w 15x21, wprawdzie to nie Krakow, ale mozna zamowic odbitki poczta.
edit:
Ja place 2pln za sztuke na 15x21 na papierze Kodak Professional Endura. Jak wywolalem bratu kilka fotek jego dzieciakow to spowodowaly one delikatny opad szczeki
Ostatnio edytowany przez yasin; 269.Komentarz
-
Może tutaj: http://www.fotograf.net.pl, fizycznie są w Domu Turysty.
BTW: 21x15 to "prawie" A5 (148mm×210mm)
J.Komentarz
-
Dziekuje za informacje , nigdy nie korzystałam z wywoływania przez internet ,musze to sprawdzic
pozdrawiam Ciri.
20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42

Komentarz
-
Pół roku temu robiłem duze odbitki (A4) z 350d w Domu Turysty na Westerplatte - wyszły rewelacyjnie. Mam nadzieje ze do dzis nic sie nie zepsulo. Mozna wrzucic przez Internet: www.fotgraf.net.plKomentarz
-
Oddałam w nowej galerii krakowskiej do salonu fotograficznego, widziala probki i mam nadzieje ze moje zdiecia beda w tak samo dobrym stanie, dam znac jak odbiore we wtorek czy sie popisali, pozd.20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42

Komentarz
-
Można jeszcze śmiało dać do wywołania do fotolabu róg Wiślnej i Gołębiej lub na ul. Szpitalną do sklepu firmowego Canona (koło Vistuli). Ludzie tam znają się na rzeczy.Komentarz
-
A ja proponuje firmę Fujijama na Pl. Axentowicza, na rogu Kazimierza Wielkiego. Robie tam od dawna i nigdy sie nie zawiodlem.
Pozdrawiam
PawełEOS 5 | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0 | 24-105IS/4.0 | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EXKomentarz
-
-
Komentarz
-
FOTONET TYCHY - www.fotonet.info - laboratorium jest w Tychach mają podpisane umowy handlowe z różnymi punktami fotograficznymi w Polsce. Wysyłasz fotki internetem do nich za pomocą specjalnego programu (możesz w nim nanieść podstawowe poprawki zdjęcia) i potem zaznaczasz czy mają Ci je wysłać pocztą do domu czy też odbierzesz je osobiście w najbliższym Tobie punkcie foto (musi mieć podpisaną z nimi umowę). Wykaz tych punktów tez jest na stronie. Fotonet nie jest może tani ale jeszcze nigdy nie dali ciała - kumple w pogon za najniższą ceną wywołują w jakiś innych internetowych labach i albo dostają fotki z opóźnieniem albo ze zmienionymi kolorami. Tanio i dobrze to się rzadko sprawdza.Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.Komentarz
-
-
Komentarz