Tu sie z Toba zgodze (szczegolnie jak odwiedzamy tesciow, rodzine, znajomych) mam ZAKAZ schodzenia "ponizej f11" (zona wie ze musi byc wiecej wtedy widac wszystko a nie tylko twarze ostre i tlo), najlepiej strzelac na ZIELONYM (po przyjsciu do domu mona od razu objerzec a nie "lightroomowac"). Ona kocha ten aparat i ISa w "ostatnim zakupie" (24-105) i ulubiony program to ZIELONY KWADRACIK, no i oczywiscie zdjecia musza byc takie ze kupa wszystkiego dookola i ktos tam w srodku (nie za dobrze widac, lub tez tylko ktos w srodku). Jesli zdjecia nie "do kotleta" to co innego. Ale jak narazie nie ma oporow w "a kup sobie".
'jak powiedziec zonie o nowym tele'.
Zwiń
X
-
-
DOSKONAŁE !!!! :-Dpowyzszy post ma charakter czysto teoretyczny i nie ponsze zadnej odpowiedzialnosci za ew. trwale lub czasowe uszkodzenia ciala
.. nadmienie jeszcze, ze oszukiwanie zon jest nagane, niewskazane i w razie wpadki zagrożone kara kupna kilkunastu par spodni, tony kosmetyków, kilku wieszaków bluzek i samotnych nocy przez blizej nieokreslony okres czasu :wink:
tyle teorii.. a teraz czas sie poważnie zastanowic jaki sprzet w najblizszym czasie trzeba bedzie "odebrac z serwisu" :wink:Wszystko można zrobić lepiej.
www.irem.pl | 500px | foty.irem.plKomentarz
-
-
-
"Kochanie dziś uporałem sie skąd wziąć pozostałe pieniądze na remont łazienki. Kupiłem aparacik i zaraz zrobię zdjęcia łazienki. Następnie siadamy z żoną przed komputerem i obrabiamy(remontujemy) łazienkę(zdjęcia łazienki).":razz:Komentarz
-
Eeee tam. Po co takie podchody? Ja zarabiam - Ty zarabiasz, na życie nam starcza, na kredyty nam starcza, na przyszłe plany nam starczy, to raz do roku mogę chyba sobie (Ty oczywiście również) kupić coś na co mam ochotę?Komentarz
-
nie wiem czy yło...nosić coś na m42...potem tylko zamienić
(o ile kolor się zgadza)
Komentarz
-
-
roku kalendarzowym...ale kalendarzy jest sporo
Komentarz
-
jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
Komentarz
-
tak, dokładnie. Jeżeli to jest tele, to wystarczy pokazać żonie kształt i skupić się na tym, a nie opisywać do czego służy i po co kupiłeś.
Na pytanie: "Kochanie, a ile kosztował?"
Należy odpowiedzieć: "Słoneczko, dużo, ale zobacz jaki ma piękny kształt." :wink:Ostatnio edytowany przez P72; 8296., EF 24-105 f/4 L, EF 35 f/1.4 L, EF 70-200 f/2.8 IS L, EF 85 f/1.2 L II, EF 300 f/4 IS L, 580 EX II , DA 12-24 f/4, DA 18-55, F 35-80, DA 40 f/2.8 Limited, DFA 50 f/2.8 macro, DFA 100 f/2.8 macro, AF-540FGZ, Zeiss Planar 85 f/1.4, Tamron 70-300, Exakta 80-200, Takumar-A 2x TCKomentarz
-
ech Panowie... data slubu ustalona, niebawem wydatki, mieszkanie do kapitalnego remontu... A moja (swiadoma cen
) wkrotce-zona, na moje rozmyslanie nad wyborem drugiego body mowi: "nie bierz tej 40-tki, 5-tka bardziej Ci sie przyda". Zloto kobieta
Ciekawe czy tak gladko pojdzie z 500/4 IS? juz urabiam grunt...
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CBKomentarz
-
To znacie? http://www.kenrockwell.com/tech/wife.htm :-) Najbardziej podoba mi się to: "Have a kid on the surfing team? GREAT!! Your wife just asked you to go get a 600mm f/4 AF-S II."
A tak poza tym, to podpisuję się pod tym co pisał Akustyk.Komentarz
Komentarz