Strona 23 z 357 PierwszyPierwszy ... 1321222324253373123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: Plecak Carena

Cytat Zamieszczone przez Cychol
    Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ja sie najbardziej sklaniam ku rozwiazaniu 2 w 1 , czyli to:
    http://www.sklepfotograficzny.pl/sklep.foto/prod614/
    Fajna rzecz, ale kasa też fajna :-), fakt: fotografia to drogie hobby
    Mam nadzieje ze kupujac 10D byles uprzedzony ze koszt body to maksimum 1/4 zestawu a najczesciej gdzies w granicach 1/16 8) .
    Szkla - najlepiej zeby byly warte 4x tyle co body
    akcesoria (filtry, torby, statyw, lampy, bledy , konserwacja) - mniej wiecej tyle co body.

Owszem, mozna kupic body+uniwersalny zoom, ale czesto chce sie wiecej zrobic niz taki zestaw na to pozwala, lepszej jakosci, lepsze zabezpieczenie czy stabilnosc... na szczescie wtedy mozna tylko dokupic a nie wymieniac calosc jak to w kompaktach bywa

Początki nałogu Awatar Cychol
    Miasto
    Reading

Domyślnie

Na szczęście nie muszę mieć wszystkiego od razu (dzisiaj powinien przyjechać 50/1.8, już nie mogę się doczekać ), a potem torba (plecak) bo wiosna idzie, to trzeba będzie połazić
    pozdrawiam

Coś już napisał
    Miasto
    polska

Domyślnie

witam.

nabroiłem już gdzie indziej,więc teraz będę grzeczny.

czy ktoś wie - gdzie istnieje na świecie (ukrył się drań jeden) - pas fotograficzny ALE TYLKO NA SAMĄ 300d z EF 2.8 28-70mm USM L , ale TYLKO z aparatem (bez dodatkowego miejsca na obiektywy etc..))- coś w rodzaju Lowepro orion mini - ale NIC większego !! (trochę wspinaczki - i muszę być absolutnie 'wolny' ! -zaznaczam,żadnych kamizelek,szelek i tym podobnych uprzeży(nic do dopinania-to musi być INTEGRALNE z pasem,nie dyndające !!!!!.. - eeeh, chyba nikt tego nie produkuje.... - czy nikt nie produkuje szerokich pasów..??

jakaś pomoc..?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez catcherintherye
    jakaś pomoc..?
    Moze w druga strone... jak nie znajdziesz pojemnika na sprzet to znajdz sprzet do pojemnika dostepnego
    Canony serii IXUS mieszcza sie do kazdej kieszonki na komorke w dowolnym plecaczku/kurtce

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja kupilem torbe Samsonite :P i to za grosze bo za polowe ceny ladowana od gory z mozliwoscia regulowania pozycji polozenia aparatu, wraz z odpowiednim chwytakiem na aparat tak co b ymsie nei przesuwal i by mozna go bylo wyjac jednym ruchem dloni
    Wchodzi jeszcze lampa + obiektyw + ladowarka + kilka kart pamieci + kabelki itp.

Calosc ogolnie ciekawie wyglada

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

a ja wlasnie zalatwilem sprawe "opakowania" na dluuuuuuuzszy czas - z pomoca Lowepro CompuTrekker AW
    bardzo pojemne "opakowanie"

Domyślnie

Hmm to i ja się dopiszę. Aktualnie używam dwóch toreb w zależności od potrzeb. W jedną wchodzi body z obiektywem + lampa + dodatkowy obiektyw - wszystko occzywiście przyjemnie pakowane. W drugą wchodzą mi dwa body - każde z obiektywami, dwie lampy, zapasowe akumulatory, baterie, światłomierz zewnętrzny, karty .......................... i kupe drobnych rupiecie. Zmieściły by się jeszcze ze 4 50 mm ale mam tylko jedna. Torba świetnie siesprawuje. Acha, wg mnie jednym z najwazniejszych elementów torby to pasek ..... pomijając samą torbę. Musi on być profilowany i pogumowany od spodu. Mam tak w obydwu torbach i nie zdaża mi się by się zsuwał.
    Analog i cyfra

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam
    Prosiłbym o poradę co wybrać , nie mieszczę się w Nova 2 AW, chciałem coś
    na przyszłość, takie 3 modele, może coś doradzicie, pod spodem wymairy, ceny są podobne

1. Reporter 400 AW

2. Compact AW

3. Elite AW

1. 33,5 x 24 x 28 cm
    2. 33 x 19,5 z 20,5
    3. 28 x 18 x 20.5
    Eos 33, M42: 58, 135, 200

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja wlasnie zamawiam Stealth reporter 500AW - pare zl roznicy miedzy 400 a pojemnosc wieksza i na dluzej starczy

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

co sadzicie na temat photobags firmy CRUMPLER? ja wlasnie sie zdecydowalem na BRIAN HOTTUB pakowny jak i ma odpinana kieszen na 17" laptopa Pierwszy raz widzialem te firme na photokinie dwa lata temu...
    Mial ktos z nia stycznosc?
    Click
    Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Strona 23 z 357 PierwszyPierwszy ... 1321222324253373123 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów