Sigma 200-500/2,8 ??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Rewelacja - tylko powiedziałbym "lekko" niepraktyczna. Niestety firmowy serew nie wpuszcza mnie do tłumaczenia Ile to coś waży?
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
-
Z tego tłumaczenia wynika że ma panel LCD
? Ale jaja
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
inglisz werszyn
http://www.sigma-photo.co.jp/english/index.htmOstatnio edytowany przez vasco; 8871.Pozdrawiam!
DanielKomentarz
-
Dlaczego jaja?
Może na nim podawać odległość, przysłonę, a co najważniejsze zakres GO. Jeden taki obiektyw z panelem już się pojawił, było to 1700/4 do średniego (nie pamiętam, kto to zrobił? Olympus lub Zeiss?)
EDIT: Zeiss :-)
http://www.dpreview.com/news/0610/06...eiss1700f4.aspOstatnio edytowany przez gwozdzt; 3209.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Nie no fajneDlaczego jaja?
Może na nim podawać odległość, przysłonę, a co najważniejsze zakres GO. Jeden taki obiektyw z panelem już się pojawił, było to 1700/4 do średniego (nie pamiętam, kto to zrobił? Olympus lub Zeiss?)
EDIT: Zeiss :-)
http://www.dpreview.com/news/0610/06...eiss1700f4.asp
. W sumie czemu inni na to jeszcze nie wpadli. Fajna sprawa
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Swoją drogą to, że nie podali ceny i wagi to nic dziwnego może nie chcą wzbudzać paniki
. I jeszcze jedna ciekawa rzecz. Chyba nikt nie ma obecnie w ofercie szkła 500mm o jasności 2.8?
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Sigma ma wiele produktów w ofercie, które nie mają szansy się sprzedać
Taka śmieszna firma
Skasowali mi ;(Komentarz
-
Zwłaszcza te ich DSLRy z niekompatybilnym z niczym bagnetem :-)
Po raz kolejny już zastanawiam się, dlaczego nie zrobią tych korpusów z bagnetem C/N/M/P ? Obiektywy robia, lampy robią, a korpusów nie mogą?Ostatnio edytowany przez gwozdzt; 3209.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Myślę że to zagadka dla wielu. Aż się prosi o cos takiego."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz