i się bardzo podobają 1 i 4![]()
Jesli uzywasz sprzetu cyfrowego to obrobka jest w zasadzie nieodzowna czescia fotografii cyfrowej czy sie to podoba czy nie. Nie trzeba zaraz tworzyc postmodernistycznych dziel fotoszopowych, wystarczy podstawowa obrobka.
Co do zdjec - szkoda takiego kadru w 4 .. nieco do poprawienia.
Ogolnie 1 i 4 calkiem fajne. 3 naprawde wymaga PS'a. Zobacz skore pod oczami w kacikach.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Ruda Aneta bardzo pozytywnie :> e tam bez photoshopa nie jest się nikim, jest przecież jeszcze Corel, paint shop pro.. : p
Moim skromnym zdaniem udana sesja. Twoje zdjęcia mają "to coś" co sprawia, że ogląda się je z przyjemnością. Nie przestawaj fotografować i doskonal swój warsztat bo masz duże szanse dojść do perfekcji.
dziękuję, bardzo mi miło. Ale jednak brakuje mi takich rad, że coś jest nie tak, do wszystkiego muszę dochodzić sama, a jak wiadomo, na swoich zdjęciach się nie widzi, czy coś jest źle.. Przynajmniej ja tak mam. ; )
Pierze świni wietnamskiej jest halucynogenne.
Najtrudniej jest dość samemu. Tylko pamiętaj, ze rady nie zawsze są szczere. Poza tym masz pomysły na bardzo ciekawe i oryginalne sesje. Jesteś na dobrej drodze do wypracowania własnego niepowtarzalnego stylu fotografowania i tylko brakuje ci trochę doświadczenia, ale nie schodź z tej drogi fotografowania. Mam nadzieję, że Twoje zdjęcia niedługo będą ozdobą wystaw fotograficznych.
Nie wiem, dlaczego ktoś mógłby radzić nieszczerze? Mam duże zaufanie do ludzi o ogromne nadzieje i z góry zakładam, że ludzie są szczerzy. ; ) Jeśli uda mi się coś osiągnąć (tu mam na myśli jakąś wystawę) to Cię poinformuję i zaproszę. ; )
Pierze świni wietnamskiej jest halucynogenne.
bardzo fajne.
9. jak z japońskiego horroru
wszystkie mi się podobają
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com