Chciałem ogłosić że najlepszym hasłem zlotu jest: "mam mydło NA pełnej dziurze" by Thorin i Birez
Zlot w Krakowie
Zwiń
X
-
-
"na pelnej dziurze"Zamieszczone przez VenioChciałem ogłosić że najlepszym hasłem zlotu jest: "mam mydło w pełnej dziurze" by Thorin i Birez

Komentarz
-
Venio, daruj... mam nadzieję, że kiedys zrezygnujeice z tego argumentu w dyskusjachZamieszczone przez VenioTutaj fotka strzelona z 400mm od Pazurka na ktorym jest głowny organizator zlotu którego NIE BYŁO na porannym foceniu

w końcu miałem na głowie gawryla, stary spytaj Tomka co to znaczy
Komentarz
-
hehe no juz sie tak nie tłumaczZamieszczone przez KubamanVenio, daruj... mam nadzieję, że kiedys zrezygnujeice z tego argumentu w dyskusjach
w końcu miałem na głowie gawryla, stary spytaj Tomka co to znaczy

eee tam wsumie jestem zadowolony bo gdyby byli wszyscy (gawryl
) to bym pewnie nie zdazył dojsc i zrobic fotek tak gdzie zrobilem wiec... loooz
Komentarz
-
-
Pokazcie fotki z soboty wieczór.. (te z knajpy)
Komentarz
-
-
thorin, boski commentZamieszczone przez thorin"i mial 1344 mm..."
masz taką tajemniczą minę, a dziewczyna jest wyraźnie ożywiona...
Komentarz
-
trza wiedziec jak do plci pieknej podejscZamieszczone przez Kubamanthorin, boski comment
masz taką tajemniczą minę, a dziewczyna jest wyraźnie ożywiona...
swoja droga miala niezle nozki, Ripek i Pazurek wiedza o czy mowie
Komentarz
-
-
chwile pozniej Tomek G. mial sie przekonac jak ta nazwa jest zgubna i prawdziwaZamieszczone przez ripekNo i główna ulica krakowa
Komentarz
-
o ile pamietam to ona podeszlaZamieszczone przez thorintrza wiedziec jak do plci pieknej podejsc
swoja droga miala niezle nozki, Ripek i Pazurek wiedza o czy mowie 
Ach ten urok canoniarzy
Po prostu laski nie mogą się oprzeć urokowi długiej rury
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
Pani kulturalnie pytala co to sie dzieje bo nas w sobote widziala juz cala chmara, i czy tu sie dzieje cos ciekawegoZamieszczone przez ripeko ile pamietam to ona podeszla
Ach ten urok canoniarzy
Po prostu laski nie mogą się oprzeć urokowi długiej rury 
swoja droga myslalem ze zainteresowanie nami bedzie wieksze, ale ludzie w krakowie sa znieczuleni wszelakiej masci nikonami i innymi sprzetami, co i rusz wyzywano nas od "ladnej minolty" albo "o lustrzanka... sony"
Komentarz

Komentarz