Ale Wam zazdroszczę wypadu - ja byłem na dennym ślubie i jeszcze bardziej dennym weselu.
[KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy
Zwiń
X
-
-
2.05 (niedziela) planuję całodniową wyprawę:
5:30 - wyjazd z Krakowa, po drodze poranne mgiełki,
9:00 - skansen w Sanoku, oznaki wiosny, kwitnące drzewa, kwiaty itp.
w drodze powrotnej "Święto Kwitnących Sadów wraz z Inauguracją Sezonu Lotniczego".
Mam ktos ochotę dołączyć. Mam 2 wolne miejsca w samochodzie.EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickrKomentarz
-
-
3 maja w Brzesku są zawody motocrossowe na tamtejszym torze. Wybiera się ktoś??Komentarz
-
Kurde, żeś sobie termin znowu wybrał2.05 (niedziela) planuję całodniową wyprawę:
5:30 - wyjazd z Krakowa, po drodze poranne mgiełki,
9:00 - skansen w Sanoku, oznaki wiosny, kwitnące drzewa, kwiaty itp.
w drodze powrotnej "Święto Kwitnących Sadów wraz z Inauguracją Sezonu Lotniczego".
Mam ktos ochotę dołączyć. Mam 2 wolne miejsca w samochodzie.
Komentarz
-
-
niestety ze względu na studia i prace nie udaje mi sie zazwyczaj znaleźć czasu na wyprawy z wami. Tutaj kilka moich ujęć z wczorajszego szybkiego spaceru.
http://canon-board.info/showthread.p...214#post8102145d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2Komentarz
-
Ja będę w Łososinie późnym popołudniem ok. 18.00 oczywiście zależy to w dużym stopniu od pogody. Namiary mogę podać na priv. Jutro na forum już zaglądać nie będę.Komentarz
-
-
-
-
madallenka nie masz czego żałować ... a Łososiny na pewno.
Nie wiem, czy poza mną ktoś dotarł, ale poza deszczem, lotami widokowymi (tylko co było z góry widać :rolleyes
i koncertem Lombard-u, który zaczął się z ... 1,5 godzinnym opóźnieniem
nic ciekawego nie było. Przynajmniej w tym czasie kiedy ja tam byłam.
Jaki ten koncert był to już nie wiem, wyjechaliśmy przemoknięci i zniecierpliwieni w momencie, kiedy wreszcie pojawili się na scenie, przywitani głośnymi wyrazami dezaprobaty.Komentarz
-
Może ktoś ma ochotę jutro pojechać na mały plenerek w okolice Krakowa w poszukiwaniu wiosny, ok.godz.8-9ej? Zapowiadają przerwę w opadach deszczu
RobertDy też jedzie
Komentarz
-
-
26czerwca w krakowie jak co roku "wianki" proponuje spocik poniewaz i tak sporo znas pewnie bedzie probowala pokaz ogni sztucznych uwiecznic
ale w ten weekend szykuje sie noc muzeow
http://krakow.pl/kalendarium/?MODE=k...how&IM_ID=9912Komentarz
Komentarz