No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.
[Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener
Zwiń
X
-
-
Aaaa nie mówiłem, spoko ważne jest coby do wiosny wystartować z klubem a pomysł na plener wyśmienity ... Koszalin sie zamelduje mam nadzieję w pełnym składzie.
Drzewiej jak robilismy zajęcia na świezym powietrzu o tej porze roku to ognisko sie robiło ... ale to warunki muszą być ale zawsze jakąs kiełbase mozna upiec ...
Komentarz
-
ew. mam agregat 220V/2 kW - nie wiem czy lampy będą z nim działały ale można próbę zrobić.No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
-
A ja dzisiaj przeżyłem wielkie rozczarowanie...w SIGMA PROCENTRUM
Jak juz sie pewnie chwaliłem wygrałem foto tygodnia na fotopolis i dostałem ten bon/kupon/talon na wypożyczenie słoika w SIGMA...No i dzisiaj pojechałem odebrać moje wymarzone cudo na cały weekend...
Pan mnie przyjął miło, ugościł, podsunął fotel...przyniósł 10-20mm...pokazał, obadał, dał pomacać czy uważam że jest cały i zdrowy...a potem zaczął wypełniać papierologię...wziął ode mnie mój drogocenny kupon, dowód osobisty i mozolnie coś tam skrobał co chwile pytając to o aparat, to o miejsce zamieszkania itd...
Wypełnił kwity...zapakował obiektyw do futerału...i już mialem wstać i zabrać obiektyw...gdy okazało się że musze zostawić jeszcze 1500zł kaucji za owy słoik...Zrobiłem wielkie oczy...i zostawiłem...Pana z dobrym i ciepłym słowem pożegnania czule spogladając na Sigme 10-20mm
Wniosek...cholerne podrzędne konkursy foto
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.plKomentarz
-
Skoro wypożyczenie miałeś za darmo, to kaucję by Ci przecież oddali. Nie byłeś przygotowany?C-F-K - foreverKomentarz
-
No nie byłem...wcześniej Pan mi nie powiedział przez telefon a na necie tez nie znalazłem nic o kaucji...a powiedział na sam samiuteńki koniec...i klops
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.plKomentarz
-
nie martw się
przyjdziesz na Migawkę i weżmiesz co będziesz chciał na dowód
O ile Sigma będzie na następnym, ale na ostatnich 3 była.
www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęciKomentarz
-
-
to dobrze. A jaki temat następnego pleneru?
www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęciKomentarz
-
Ha ha ha very funy
Już jest wymyśłony, inny niz wszystkie dotychczasowe, myślę że będzie ciekawie, a na pewno inaczej.
ArtMagKomentarz
-
Consumato Alcoholo CanCan dzisiaj wieczór...może sie spotkamy
-
Będziecie robić "Beer Can On"?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
http://www.cancan.pl/kontakt.php czyli za Gierka Kolejarz.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
A mówiła mi mama: "żartuj tak, żeby wszyscy chwycili"
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
Komentarz