[Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pawel_G
    Uzależniony
    • 2008
    • 527

No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.

Komentarz

• Alde
      Początki nałogu
      • 2008
      • 360

Zamieszczone przez Mellan
      Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...
      Aaaa nie mówiłem, spoko ważne jest coby do wiosny wystartować z klubem a pomysł na plener wyśmienity ... Koszalin sie zamelduje mam nadzieję w pełnym składzie.
      Drzewiej jak robilismy zajęcia na świezym powietrzu o tej porze roku to ognisko sie robiło ... ale to warunki muszą być ale zawsze jakąs kiełbase mozna upiec ...

Komentarz

• Janusz Body
        Moderator
        • 2004
        • 5757

Zamieszczone przez Pawel_G
        No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.
        ew. mam agregat 220V/2 kW - nie wiem czy lampy będą z nim działały ale można próbę zrobić.

Janusz,
        Old enough to know better - but I do it anyway.

Komentarz

• Bachman
          Bywalec
          • 2005
          • 147

Zamieszczone przez bvq
          ci co nie byli niech żałują.....
          ano take życie:-|

co do pleneru to jesli niedziela i jesli styczen to ja bede
          Ostatnio edytowany przez Bachman; 2522.

Komentarz

• Skylines
            Bywalec
            • 2007
            • 204

A ja dzisiaj przeżyłem wielkie rozczarowanie...w SIGMA PROCENTRUM
            Jak juz sie pewnie chwaliłem wygrałem foto tygodnia na fotopolis i dostałem ten bon/kupon/talon na wypożyczenie słoika w SIGMA...No i dzisiaj pojechałem odebrać moje wymarzone cudo na cały weekend...
            Pan mnie przyjął miło, ugościł, podsunął fotel...przyniósł 10-20mm...pokazał, obadał, dał pomacać czy uważam że jest cały i zdrowy...a potem zaczął wypełniać papierologię...wziął ode mnie mój drogocenny kupon, dowód osobisty i mozolnie coś tam skrobał co chwile pytając to o aparat, to o miejsce zamieszkania itd...
            Wypełnił kwity...zapakował obiektyw do futerału...i już mialem wstać i zabrać obiektyw...gdy okazało się że musze zostawić jeszcze 1500zł kaucji za owy słoik...Zrobiłem wielkie oczy...i zostawiłem...Pana z dobrym i ciepłym słowem pożegnania czule spogladając na Sigme 10-20mm

Wniosek...cholerne podrzędne konkursy foto
            EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl

Komentarz

• Mellan
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1851

Skoro wypożyczenie miałeś za darmo, to kaucję by Ci przecież oddali. Nie byłeś przygotowany?
              C-F-K - forever

Komentarz

• Skylines
                Bywalec
                • 2007
                • 204

No nie byłem...wcześniej Pan mi nie powiedział przez telefon a na necie tez nie znalazłem nic o kaucji...a powiedział na sam samiuteńki koniec...i klops
                EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl

Komentarz

• Rojja
                  Dopiero zaczyna
                  • 2008
                  • 49

nie martw się przyjdziesz na Migawkę i weżmiesz co będziesz chciał na dowód O ile Sigma będzie na następnym, ale na ostatnich 3 była.
                  www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci

Komentarz

• Art Mag
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 261

Bedzie, będzie
                    ArtMag

Komentarz

• Rojja
                      Dopiero zaczyna
                      • 2008
                      • 49

to dobrze. A jaki temat następnego pleneru?
                      www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci

Komentarz

• Art Mag
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 261

Ha ha ha very funy Już jest wymyśłony, inny niz wszystkie dotychczasowe, myślę że będzie ciekawie, a na pewno inaczej.
                        ArtMag

Komentarz

• Skylines
                          Bywalec
                          • 2007
                          • 204

Consumato Alcoholo CanCan dzisiaj wieczór...może sie spotkamy

Komentarz

• dinderi
                            Pełne uzależnienie
                            • 2009
                            • 3028

Będziecie robić "Beer Can On"?
                            Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                            09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Janusz Body
                              Moderator
                              • 2004
                              • 5757

Zamieszczone przez dinderi
                              Będziecie robić "Beer Can On"?
                              http://www.cancan.pl/kontakt.php czyli za Gierka Kolejarz.

Janusz,
                              Old enough to know better - but I do it anyway.

Komentarz

• dinderi
                                Pełne uzależnienie
                                • 2009
                                • 3028

A mówiła mi mama: "żartuj tak, żeby wszyscy chwycili"
                                Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                                09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

Pracuję...