Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 178

Wątek: KLUB CANONA

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Coś mi się zdaje, że chcąc używać w nazwie słowo Canon, posługiwać się logo itd. to poza administracją list intencyjny będziesz musiał skierować w całkiem innym kierunku.
    Co do nazwy być może uda się użyć podobnej ścieżki, jaką zastosowało forum
    To chyba jest do zrobienia. NKP też ma Nikona w nazwie.
    Co do loga, raczej na pewno jest to znak zastrzeżony ale nie upierałbym się nad jego wykorzystywaniem.
    Ostatnio edytowane przez Mellan ; 05-10-2009 o 22:18
    C-F-K - forever

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Mellan, popieram twoją propozycję wszystkimi kończynami. Gdyby okazało się to przydatne, jestem w stanie zorganizować konsultacje z dobrym radcą i adwokatem (ten drugi współobsługuje m.in spółke Euro 2012 [mam nadzieję, że nie są to jeszcze negatywne referencje ])
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To jest jedno ale to o czym pisze Sergiusz jest chyba nieodzowne. Zresztą mogę się zapytać gdzie trzeba .
    no najlepiej to do p. Magdy Lokajczyk w Canon Polska uderzyć.. może coś to da.. generalnie dobrze by było coś na wzór NKP zorganizować.. może koledzy z żółtej strony mocy coś by podpowiedzieli...
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

chętnie byw spróbował wspomóc inicjatywę klubową
    BTW Pani Magda tu nawet zawitała na chwilę ...... i nic

moje 0,03zł
    * wartoby zacząć u Podstaw czyli PR Manager CP
    * jak z używaniem nazwy Canon
    * czy formalizacja będzie polegała na Oficjalnym Klubie Canona ?
    * ARTURS dobrze pisze, NKP przetarło już szlaki i mogliby pewnie podzielić sie wiedzą

kilka funkcjonalności Klubu ?
    * może łatwiej byłoby załatwić wejście na trybuny dla fotografów ?
    * Oficjalna Galeria na serwerku Canona ? coś na kształt pentaxa, http://www.pentaxphotogallery.com/home na ten przykład

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

pierwsza sprawa: nalezy odpowiedziec po co taki klub ma istniec? dopiero jasny cel powołania klubu [ jakiś szumny i szczytny a nie bo mamy wszyscy canony ] i statut pokaże firmie Canon że to coś powaznego jest...
    co sądzicie?
    nx100

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    no najlepiej to do p. Magdy Lokajczyk w Canon Polska uderzyć.. może coś to da.. generalnie dobrze by było coś na wzór NKP zorganizować.. może koledzy z żółtej strony mocy coś by podpowiedzieli...
    Tylko żebyście się nie zdziwili. Hazan już raz walnął głową w mur: http://canon-board.info/showthread.php?t=20336

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Tylko żebyście się nie zdziwili. Hazan już raz walnął głową w mur: http://canon-board.info/showthread.php?t=20336
    Bo to trzeba z prawdziwymi szefami załatwiać a nie z pod wykonawcami, przecież widzimy , że dla CP, klienci, to zło konieczne. Każda inna firma jak by powstało takie forum, to sama szukała by współpracy.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Dla CP Polska Klienci segmentu foto to zło. Jakbyśmy chcieli założyć klub użytkowników kserokopiarek to pewnie pełne wsparcie i ryza papieru na drogę ;-)
    A na poważnie to konieczne jest ustalenie jasnego celu powstania klubu/stowarzyszenia, żeby nie robić sztuki dla sztuki.

Bywalec Awatar plaucjusz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Przemyslalem sprawe i doszedlem do wniosku, ze moge sie tym zajac. :-D
    Poczawszy od listopada bede juz dostepny w kraju i bede mial sporo czasu na przygotowanie i zajecie sie tym pomyslem. Mysle, ze warto.
    Mam za soba rozne doswiadczenia w pracy spolecznej i organizacyjnej. W latach 89-90 dzialalem w zwiazkach zawodowych. Bylem czlonkiem komietu organizacyjnego regionu 'Pobrzeze', a potem v-ce przew. komisji zakladowej i czlonkiem KK pracownikow 'Ruchu'. Z funkcji tych odszedlem na wlasna prosbe w zwiazku ze sprawami rodzinnymi.
    W latach 93-96 bylem dyrektorem osrodka medytacyjnego w Szczecinie (spolecznie). Wielokrotnie organizowalem warsztaty dla czlonkow i sympatykow osrodka z kraju i zagranicy. Organizowalem tez otwarte prelekcje i wyklady nauczycieli medytacji w miejscach publicznych, m.in. w zamku ksiazat pomorskich w Szczecinie. Wiazalo sie to z organizowaniem reklamy w mediach (wywiady i anonse radiowe, plakatowanie, mailing).
    Mam znajomego prawnika i moge skonsultowac z nim aspekty prawne i forme w jakiej klub moglby dzialac. Bede sie z nim widzial na poczatku listopada.
    Jesli dostane 'zielone swiatlo' z forum, moge zajac sie ta inicjatywa
    Co o tym sadzicie?
    p.s. przepraszam za brak polskich fontow (pisze z pracy)
    Świetnie!!!! jestem ZAAA! popieram pomysł i pozdrawiam.
    Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
    Artysto, twórz, nie gadaj!
    Johann Wolfgang Goethe

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I właśnie dlatego klubu nie ma. Bo wszyscy tylko "niech ktoś" .
    Ooj źle mnie zrozumiano, dodałem również że chętnie pomogę jeśli będe w stanie.

Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów