Strona 208 z 608 PierwszyPierwszy ... 108158198206207208209210218258308 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 071 do 2 080 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michaljedynak Zobacz posta
    Nie jeden z nas liczyłby na skromny FF za 5-6k.
    demos cratos - Sony A850 w B&H kosztuje 5800 zł.

To zmusi Canona do reakcji (match price albo podwójne rabaty znane z czasów 5D) - obstawiam, że najpóźniej w lutym 2010.
    Nie będzie uboższego FF póki co, było w linkach do 7D (Św. Vincent od 5DII filmów).

edit, za optyczne.pl: Syamyang w 2010 puści mega blekotę: 35mm f/1.2 - w mordę!!! a Canon się na REDa ogląda

14mm, 35mm, 85mm, brakuje 135mm f/1.4 - i nawet do video (manual focus) temat nieziemski!!!
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 19-09-2009 o 11:40
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    demos cratos - Sony A850 w B&H kosztuje 5800 zł.

To zmusi Canona do reakcji (match price albo podwójne rabaty znane z czasów 5D) - obstawiam, że najpóźniej w lutym 2010.
    Nie będzie uboższego FF póki co, było w linkach do 7D (Św. Vincent od 5DII filmów).
    Zgadzam się - popyt (raczej mały - pomijając fora) doktrynalnych ortodoksów "czystej fotografii" (dla których żywię niekłamany szacunek) jest (w przypadku Canona i FF) w dużej mierze zaspokajany przez aparaty używane (w tym "refurby").
    I jak to ktoś zauważył, Canon pośrednio również na tym zyskuje. I to dwojako: raz, że część z tych którzy sprzedadzą "stare" kupi "nowe"; dwa, że nie musi tworzyć i utrzymywać u siebie dla takiego rynku osobnych działów.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    edit, za optyczne.pl: Syamyang w 2010 puści mega blekotę: 35mm f/1.2 - w mordę!!!
    Jeśli to prawda, że do Nikona/Sony będzie "tylko" w wersji f/1.4, to się zacznie...
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 19-09-2009 o 11:46 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Jeśli to prawda, że do Nikona/Sony będzie "tylko" w wersji f/1.4, to się zacznie...
    Zacznie to się wtedy jak ktoś (pewnie Sony) wreszcie zrobi ziarnistą, jasną matówkę/wizjer z progiem: nieostro/ostro
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No jak nie jak tak:
    Z cyklu "znajdź 10 różnic":

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A bez metafor .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Bez metafor, to (o sobie): trzeba było być idiotą, żeby dać się wkręcić w ten marketingowo-konsumpcyjny wir...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Bez metafor, to (o sobie): trzeba było być idiotą, żeby dać się wkręcić w ten marketingowo-konsumpcyjny wir...
    No cóż.... mnie też idzie nieźle .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Ile w tym prawdy a ile plotki ? http://www.swiatobrazu.pl/testy_cano...ozpoczete.html

Testy 1D mkIV rozpoczęte ?!
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Przypomnienie o Świecie Obrazu pozwoliło mi na odkrycie tego że nie logowałem się tam ponad 4 lata
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

[i]edit, za optyczne.pl: Syamyang w 2010 puści mega blekotę: 35mm f/1.2 - w mordę!!!
    Jak Samyang wypuści jedną wersję tu, a inną dla reszty to będzie jatka 8).
    Kapitan Wagner

Strona 208 z 608 PierwszyPierwszy ... 108158198206207208209210218258308 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów