no kurde, ja ze względu na brak pogody i słabe hamulce to już chyba z 4 miesiące nie jeździłem. aż trzęsie mnie normalnie :P
Jakim rowerem jeździsz?
Zwiń
X
-
Wczoraj kupiłem Giant Terrago 3 Disc bo jak wcześniej pisałem mojego TRECKA ukradli źli ludzie. Można się jeszcze dobrze potargować dostałem taki upust że nawet w necie nie można dostać taniej. Jak kupowac rower to jak najszybciej bo nadciągają złe czasy.EOS 400D 17-55 f2,8 IS USM 70-200 f2,8Komentarz
-
Komentarz
-
o, jaki fajny wątek
też się pochwalę, tyle że fotek nie mam akurat
1) dojazdówka do pracy: pomarańczowa Kona używka, ściągnięta z Norwegii przez kumpla, który ją wypatrzył na wystawce, fajna stalowa ramka, ciut mała dla mnie, ale mam obiecaną nową
2) "rekreacyjny": GT Avalanche 2.0, odkąd niecały rok temu przekopyrtnęłam się przez kierę i wylądowałam w gipsie przestałam jeździć w spd-ach... Ale wrócę do nich :>
Do tego softshell od stóp do głów i sezon się nigdy nie kończy
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exIIKomentarz
Ha.. znalazłam fotkę mojego GTka (przy okazji z rowerem mojego lubego).
Jakość bez komentarza, zdjęcie sprzed 2 lat :>
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exIIKomentarz
to i ja się pochwalę swoim
tył deore, kaseta deore, łańcuch hg51, piasty deore,korba alivio, z przodu altus, suntour XC z uwaloną blokadą
manetki alivio, klamki deore, v-breaki alivio,sidełko richey (cholernie wygodne:grin
opony schwable, spd-y
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.Komentarz
ja niestety nei mam przy sobie zdjecia mojego sprzaetu ale to down hillowy San Andreas i takie rozne amortyzatory itp.30D | Canon 10-22 | Canon 100 macro | Canon 28-135 | Helios 52 | jakis Manfrotto sie znajdzie |
majne zdjeciszaKomentarz
Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3Komentarz
Z rowerami jest jak z obiektywami, trzeba mieć kilka, żeby pokryć cały zakres zastosowań
Przepraszam za jakość zdjęć, ani mojego autorstwa, ani z dobrego aparatu.
Moja "sztunia" do szybkiego przemieszczania się po mieście, dojazdy na uczelnie, załatwianie spraw itd. można ją bezpiecznie zostawić bez opieki (różowy "Panasonic"
):
Długi czas najważniejsze hobby mojego życia, tzw DH, czyli Down Hill czyli Zjazd
Głównie w górach, głównie na szybkość.
Tu mamy dwa rowerki miejskie. Jeden do miejskiej agresywnej jazdy i jazdy po torze, drugi typowe XC. Obecnie najczęściej na Konie jeździ żona, a ja sprawiłem sobie rowerek XC, jako, że od niedawna mamy las za oknem
A to są skutki
zdjęcie już dość stare, parę lat ma (a dokładniej koło 4 lat).
Teraz już tyle rowerów nie potrzebuję. Kona została dla żony, ale jak kupi swój rower marzeń, pewnie pójdzie do ludzi, nad sprzedażą roweru do DH już myślę dłuższy czas i z bólem serca chyba w końcu się zdecyduję. Rowerek XC to najnowszy nabytek i zostanie ze mną dłuuuugo. Szosa jest w sumie do pominięcia
Ma ze 20 lat, kupiłem za półdarmo i spełnia swoją rolę i też zostanie.
Gdybym miał miejsce i zapas gotówki w portfelu zostały by ze mną wszystkie 4
Komentarz