kubaj....zęby myję szczoteczką i pastą....a Ty czymś innym?
Jakim rowerem jeździsz?
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
szczoteczka noname, plyn colgate i pasta aquafresh (taka z trzema paskami)
A jeszcze, uzywanie kubka, czy poprostu wode z rak, a moze ktos sie pod kran schyla xdCanon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;DKomentarz
-
Ja jeżdżę 14-sto letnim rowerkiem siostry z jej komunii
Hula jak nowy.
A do jamy ustnej mam taki fajny szpadel do języka, polecam.
ps pod kran sie schylam i często kończy to się zderzeniem z nim :/
edit: tzn szczoteczka do zębów też się znajdzie, żeby nie było
galerija: http://www.drt.xk.plKomentarz
-
ja mam rower niespecjalny... jeszcze w pierwszej klasie LO kupiony (jeśli dobrze pamiętam) Marka arkus, pełna amortyzacja, rama waży z 15 kg
- ale nie narzekam - mimo średniego kilometrażu rocznego w granicach 1tkm ciągle się trzyma (w międzyczasie wymieniałem raz opony, łańcuch, wielotryb i korby bo zęby były z lekka zjechane
)
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
Ostre koło na szosowej ramie Centurion Le Mans (niestety, widelec wymieniony z powodu złamania oryginalnego). sprzętu foto jeszczen ie próbowałem nim wozić
Fotograf platoniczny
Komentarz
-
Mój noname w zeszły piątek po pięciu latach się... złamał :-x
Na szczęście dziś ma przyjść nowy :smile:
Komentarz
-
Mój już się z 10 lat trzyma.Ale w zeszłym roku zafundowałem mu gruntowy remont
Swoją drogą,są w ogóle takie felgi które po roku jeżdżenia po mieście(w tym podjeżdżania pod krawężniki) nie wykrzywiły się?Bo specjalnie po to zafundowałem sobie stożkową felgę,a ona już ma lekką ósemkę.
||GaleriaKomentarz
-
-
Alesa Explorer, ja ich nie zajeździłem (10 rok w miejskim "góralu" obecnie ujeżdżanym przez moją siostrę), to nikt nie zajeździ. A tak na marginesie to pompuj koła zawsze do ciśnienia zalecanego przez producenta (3-3.5ATM dla większości opon MTB)Mój już się z 10 lat trzyma.Ale w zeszłym roku zafundowałem mu gruntowy remont
Swoją drogą,są w ogóle takie felgi które po roku jeżdżenia po mieście(w tym podjeżdżania pod krawężniki) nie wykrzywiły się?Bo specjalnie po to zafundowałem sobie stożkową felgę,a ona już ma lekką ósemkę.Fotograf platoniczny
Komentarz
-
Jakiś tani miejski z hipermarketu za 600zł. Oponki pompuję do 4-4,5. Nie udało mi się jeszcze pokrzywić obręczy na krawężnikach.Ostatnio edytowany przez canis_lupus; 697.Komentarz
-
-
-
Roadmaster
jeszcze kupowany jak w Polsce Górale to była rzecz prawie nie dostępna
ale dalej smiga eleganckoKomentarz
-
Scott Sportser P5 + slicki generalnie tylko asfalt...
2 letni najechane jakies 3400km..
Komentarz
Komentarz