ja piszę się na komplet. moje id to chyba 16804 jak źle to przepraszam.
Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Przed "tworzeniem" nowej tury w pierwszej kolejności trzeba znaleźć osobę która zajmie się wszystkimi sprawami związanymi z przyjmowaniem zamówień oraz wykonaniem gadżetów, chyba że osoba taka już istnieje.
Tak jak było to praktykowane do tej pory zamówienia składa się za pomocą specjalnego formularza a nie postów.Ostatnio edytowany przez axk; 16601.EOS + SpeedliteKomentarz
-
przepraszam, ale kilka postów wcześniej było napisane że następna tura będzie zorganizowana gdy uzbiera się ok. 50 osób powyżej potwierdzenie. Tak że chyba możemy zrobić wstępną listę. Kolejnym razem polecam czytać cały wątek i okazać człowieczeństwa to że jestem tutaj nowy nie oznacza, że nie wiem co robię. Pozdrawiam eMpi
Osoby, które będą chętne na drugą turę proszę o niewpłacanie pieniędzy na moje konto a utworzenie w tym wątku listy. Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek. Dlaczego nie wpłacać przed? Dlatego, że jak nie zbierze się miniumum 50 osób to skutkować to będzie dla mnie dodatkową pracą w odsyłaniu pieniędzy.
I jeszcze jedno: Osoby, które chcą z jakichkolwiek powodów wycofać pieniądze wpłacone na moje konto mogą to zrobić do niedzieli 27 kwietnia włącznie. Po tym czasie przygotowuję się już do wykonania Waszych zamówień i będzie to niemożliwe.
Krzysztof
Lista:
Identyfikator:
16804 eMpi jak źle to przepraszam.
16116 ArminoTauruS(?)
Smycz:
16804 eMpi jak źle to przepraszam.
16116 ArminoTauruS(?)Ostatnio edytowany przez eMpi; 16804.Komentarz
-
empi nie denerwuj się , nikt tu nie chciał być nieuprzejmy lub coś wtym stylu
a co do czytania postów to we wcześniejszych postach można zobaczyć jak cała sprawa wygląda
a wygląda tak
przykład
id
empi x 1
james bond 30
smycz
empi x1
james bond x 23
a cała reszta jak numer, nick, nazwisko, imię, czyli to co ma się znaleść na identyfikatorze potrzebna będzie jak już uzbiera się potrzebna ilość id i smyczy.Ostatnio edytowany przez Gość; 3061.Komentarz
-
Komentarz
-
no to można się już dopisywać do następnej listy? kto organizuje następną turę?
LISTA
ID:
eMpi
ArminoTauruS
suma = 2
SMYCZ:
eMpi
ArminoTauruS
suma = 2Komentarz
-
Mogę się tym zająć, ale poczekajcie przynajmniej na oceny tych, którym smycze i id już organizuję. Wtedy zadecydujecie
pozdrawiam
Krzysztof
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A dla czekających. Etui już mam, koperty zaadresowane, identyfikatory będę miał jutro, najpóźniej w poniedziałek. Czekam jeszcze na smyczki. Potem tylko pakuję i... będę miał Was z głowy ;-) Potem wszystko w rękach WSZECHMOCNEJ POCZTY.Komentarz
-
Komentarz
-
Jak nie dotrą to każdemu gratis wyślę podbitą pieczątką stronę z książki nadawczej. A potem zmieniam nick, adres zamieszkania, miejsce pracy, dane osobowe i wyjeżdżam do Ekwadoru. Za dużo Was jest. Nie miałbym już życia w Polsce :-)
EDIT
Na poważnie. To właśnie miałem na myśli. Z pocztą są czasami kłopoty, ale nie aż takie, żeby coś nie dotarło. Czasem tylko zakupione latem przez internet sandały przychodzą w styczniu :-) ...A miało być na poważnie... :-)Ostatnio edytowany przez KrzysK; 10142.Komentarz
-
=Potem wszystko w rękach WSZECHMOCNEJ POCZTY.
Krzychu bardziej się boję że poczta zawali jak Ty. Kurcze z nią mam naprawde wiele i nie zawsze miłych doświadczeń.
Pozdrawiam
MarekKomentarz
-
-
nie narzekajcie na Pocztę Polską.......
mój rekord....priorytet z Warszawy szedł do mnie tylko 16 dni,
czyli średnio robił 7,5 km na dobę (120km),
a mogło być przecież gorzej (bo zawsze może być) np: tylko 2km/dobę ,
więc nie narzekajcie
i więcej optymizmu
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel LaubKomentarz
-
Komentarz
-
W takim razie ja również zgłaszam chęć nabycia drogą kupna identyfikatora i smyczy. Razem ze mną lista przedstawia się:
LISTA
ID:
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 4
SMYCZ:
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
suma = 6Komentarz
-
Ja także zgłaszam chęć kupna identyfikatora i smyczy. Razem ze mną lista przedstawia się następująco:
LISTA
ID:
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 5
SMYCZ:
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4