HDR- po co i jak to zrobić??
Zwiń
X
-
-
hmmm, dziwne, ten ostatni RAW do przerobienia jest jakiś dziwny. w PHOTOMATIX jak wygeneruje hdr to mam prawie cały różowy obrazek. co to może być?Canon 400d + kit + CF2GB toshiba + LAMPA 430ex + filtr UV + polar HAMAKomentarz
-
KIEV 60 NIKON N80 CANON 40D i szkieł kilka dobrych do zdjęć wilka...
No Art Just FUN ! http://www.delaa.plKomentarz
-
nie wiem czemu jak otwieram rawy w Photomatix to wszystkie sa rozowe
mozecie napisac o co chodzi?
jarekKomentarz
-
no to jak wszyscy robią takie magiczne sztuczki to ja nie pozostanę gorszy
ala Ansel Adams....
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Dość trudno mi to opisać i to dokładnie, ponieważ jeszcze jestem na etapie eksperymentów, ale tak jak wcześniej pisałem czyli mieszanie warstw w trybach screen i soft light dodając różne efekty (np. rozmycie gausowskie).
Jestem ciekaw jak poradzicie sobie z takim łączeniem zdjęcia w HDR.
A tu moje wypociny, które nie wyglądają może najlepiej, ale dość trudno odnieść się do takiej kolorystyki.
Czekam na wasze propozycje.
Dodatkowym utrudnieniem jest to, że zdjęcia robione są z ręki, trzeba całość wyprostować i wykadrować.
Komentarz
-
-
to jest moja wersja. photomatix + PS(kontrast, zakres tonalny, nasycenie, kadr)Canon 400d + kit + CF2GB toshiba + LAMPA 430ex + filtr UV + polar HAMAKomentarz
-
-
-
hehe, jak on zacznie tworzyć to znowu bedzie sie działoCanon 400d + kit + CF2GB toshiba + LAMPA 430ex + filtr UV + polar HAMAKomentarz
-
hehehe wszystko słyszałem
) i zasysam pliki
no to już
Ostatnio edytowany przez Przemek Białek; 345.dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Trochę Ci się ostrość rozjechała ale obróbka git ala Dave Hill.Komentarz

Komentarz