Polskie instrukcje do cyfraków
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
Domyślnie
Witam!
Miałbym ogromną prośbę do użytkowników Canona A720: mógłby mi ktoś podesłać instrukcje w .pdf na mojego maila bo kupiłem aparat w Holandii i niestety takowej nie mam:/ Będę wdzięczny:
[email protected]Komentarz
-
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o instrujcję obsługi po polsku do Ixusa 70.
Kupiłem ten aparat cyfrowy jako prezent na święta. Cały opis jest jednak po niemiecku.
Dzięki z góry!
[email protected]Komentarz
-
-
Ponczek czy masz już tą instrukcję bo ewentualnie mogłabym Ci przesłać ale jak mi napiszesz jak mam to zrobić
Dostałam ją razem z aparatem na CD , ona ma 270 stron
ale jest bardzo szczegółowa Wolałabym papierową , napisałm nawet do Canona ale w tej chwili nie mają cena to 60,-
no ale trudno bo nie będę drukować około 300 stron
Komentarz
-
witam wszystkich! prosil bym bardzo o prezet swiateczny w postaci instrukci PL do Canon PowerShot A720IS dzieki i Wesolych Swiat........Canon 10D Sigma 15-30 Tamron 28-75Komentarz
-
instrukcja Canon A560
hej,
jeśli ktoś z czytających dyponuje instrukcją obsługi w języku polskim do canon A560 to bardzo proszę o przesłanie linka lub pdfa na maila: [email protected].
Dziękuję
Komentarz
-
canon a720 instrukcja PL
Witam Wszystkich. W związku z dużym zainteresowaniem instrukcją do Canona a720IS zamieszczam link do serwera RS w formacie pdf
Canon_a720_PL
Całośc ok 10 MB, pozdrawiam wszystkich, Szczęśliwego Nowego Roku!Ostatnio edytowany przez Gość; 14187.Komentarz
-
-
-
-
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zamieszczam linki do oryginalego PDF-a (nie skan!) z manualem G9 (gdyby link w poprzednim watku przestal dzialac). Sadze, ze komus sie przyda.
Przygotowalem 2 wersje:
Do czytania na ekranie:
Do druku dwustronnego:
Pozdrawiam,
M.Komentarz
-
Bardzo proszę o przesłanie instrukcji w języku polskim do Canon A570IS. Będę ogromnie wdzieczna. Mój email: [email protected]Komentarz
-
Ja również proszę o przesłanie instrukcji w języku polskim do Canon A570IS. Będę ogromnie wdzięczny. Mój email: [email protected]Komentarz
Komentarz