Canon 40D
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Vitez, co to za tajemnicze szkło kupiłeś, pochwal się, prawdziwy onanista sprzętowy już by się dawno pochwalił.
Komentarz
-
Uwaga. Moge potwierdzic ze grip BG-E2 od 20D DZIAŁA na 100% z 40D.
Od 20D na pierwszy rzut oka od razu widac calkiem spora roznice.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Nowy grip BG-E2N tez DZIAŁA z 20D.
Nie wiem co mi sie ubzduralo czy na oczy rzucilo ze ten nowy grip mialby miec przycisk AF-ON. Niestety (albo na szczescie, albo az?) jedyna roznica miedzy BG-E2 a BG-E2N to... uszczelnienia przy klapce.
Prosze tu nie kontynuowac tego tematu
.
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Pytanie troche z innej beczki
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy 40D :-)
Mam pytanko, czy do 40D mozna podpiąć lampę 540 EZ?
Jeżeli tak to jaki system pomiaru światła błyskowego bedzie działał.
Pozdrawiam - GrzegorzKomentarz
-
Tutaj pisza (w ostatnim poscie), ze, po zmianie przestrzeni na AdobeRGB w aparacie, Lightroom 'lyknie' RAW-a z czterdziestki. Moglby ktos to sprawdzic? 8)
Ty, Vitez, chyba LR nie uzywasz - ale moze jest to jakies tymczasowe rozwiazanie. Do DPP sie nie moge przekonac...
PS: A co do wrazen - sie nie pali...
EDIT:
Link do wersjii 30-dniowej LightRoomOstatnio edytowany przez zOOn; 4223.Komentarz
-
Tutaj pisza (w ostatnim poscie), ze po zmianie przstrzenie na AdobeRGB w aparacie, Lightroom 'lyknie' RAW-a z czterdziestki. Moglby ktos to sprawdzic? 8)
Ty, Vitez, chyba LR nie uzywasz - ale moze jest to jakies tymczasowe rozwiazanie. Do DPP sie nie moge przekonac...
czekam na kuriera jak przyjdzie do to sprawdze, zaiste ciekawe moze to byc
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Majstrowalem juz przy DPP pare razy. Nie przekonal mnie. Zreszta majstrowalem juz przy wielu programach i CS2+BreezeBrowser mi najbardziej podchodza. Tak wiec watpie bym dluzszy czas spedzil przy DPP. Najprawdopodobniej niezbedne korekty, do tiffa i reszte w PS... dopoki Adobe nie wypusci zupdejtowanego ACR (a do CS3 sie wlasnie przymierzam).Komentarz
?
Komentarz