Identyfikatory i smycze - OSTATNIA tura - tylko 50 smyczy dostepne...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grimaldi
    Coś już napisał
    • 2007
    • 54

Zamieszczone przez chavez
    Formularz oczywiście działa. Fakt... ostatnio nikt niczego nie zamówił.

Zamawiajcie ID!

To Ty napisałeś, że zablokowany :P
    hmm no niewiem bo jakos niemoge zamówić Identyfikatora moze cos nie tak klikam ale chyba chodzi o link z 1 strony???pozdro:-)
    "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Komentarz

• Thunder
      Początki nałogu
      • 2005
      • 307

grimaldi, czasy było naprawde duzo, a teraz:
      Zamieszczone przez Diodak
      Zamykamy zapisywanie się, ale w dalszym ciągu kilka osób co zamówili smycze nie zapłacili, w takim razie te smycze trafiają do puli wolnych smyczy i ktoś z pozostałych osób które się nie załapały mają szanse je otrzymać.

Nie wiem czy jest sens czekać a nie mam czasu pisać PW do każdej osoby z prośbą o zapłacenie dlatego dzisiaj w nocy przygotowuję listę do drukarni tak żeby na jutro już mieli i zaczęli robić w końcu zapłaciliście i czekacie . Tych którzy dzisiaj zamówili a jeszcze nie otrzymałem przelewu oczywiście dopisuję do listy.
      Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

| ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Komentarz

• grimaldi
        Coś już napisał
        • 2007
        • 54

czyli nie wyrabiacie juz ID mam rozumiec czy kiedys powstanie jeszcze lista na ID?pozdro
        "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Komentarz

• franker
          Początki nałogu
          • 2007
          • 305

moze za rok jak bedzie chętnych na kolejną 100

Komentarz

• grimaldi
            Coś już napisał
            • 2007
            • 54

aha spoko no dobra to ja zie jzu chyba zglaszam jako pierwszy:-)))pozdrawiam

Komentarz

• blum
              Uzależniony
              • 2006
              • 509

tylko nikt, cię nie będzie informował, ze jest kolejna tura.. odwiedzaj forum regularnie i sprawdzaj.. ;-) z tego co mi wiadomo to obecna tura idzie/poszła/przeszła rekordowo szybko

Komentarz

• grimaldi
                Coś już napisał
                • 2007
                • 54

oki mam tylko nadzieje ze jakis post sie pojawi :-) a na forum bede zagladal dosc czesto pozdrawiam serdecznie:-)

Komentarz

• franker
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 305

Diodak, kiedy można się spodziewać ID w domu?

Komentarz

• Thunder
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 307

Zamieszczone przez franker
                    Diodak, kiedy można się spodziewać ID w domu?
                    Dobre pytanie
                    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Komentarz

• Makudonarudo
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 381

może i dobre ale odpowiedzi już były
                      Zakładając że zamówienie zostało wysłane do drukarni 22 czerwca doliczamy 3 tygodnie i wychodzą nam okolice 14 lipca . nie wiem czy do tego jest liczony jeszcze transport kurierem więc plus 1 lub 2 dni.

Dalej rozparcelowanie tego , adresowanie do wszystkich po kolei , wycieczka na pocztę i nadawanie tego wszystkiego (mnie by sie nie chciało)

i w końcu oczekiwnanie aż listonosz zapuka do naszych drzwi.

czyli tak szacując lekko w strone wersji bardziej pesymistycznej to to będzie data około 20 lipca
                      Ostatnio edytowany przez Makudonarudo; 7773.

Komentarz

• Thunder
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 307

Moze jakies info z gory jak sie sprawy tocza

Komentarz

• Makudonarudo
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 381

Ktoś tu jest niecierpliwy i nie będę wskazywał palcem kto
                          Ja myśle że jak już paczka dojdzie do Diodaka to poinformuje nas o tym.

Jeden "plenerek" mi minął do przetestowania tego plasticzku , ale kolejny we wrześniu

Komentarz

• Diodak
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 696

Z nieznanych mi przyczyn nie doszedł mój mail z zamówieniem do drukarni . Musiałem go wysłać jeszcze raz dlatego będzie opóźnienie około tygodnia.

Jak plakietki przyjdą to pakuję od razu do kopert i na pocztę, dam info na forum, jeszcze trochę cierpliwości i tak tym razem jest szybko .
                            EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• Arturek
                              Dopiero zaczyna
                              • 2007
                              • 33

Wysyłaj maile z potwierdzeniem odbioru w tak ważnych sprawach a My czekamy dalej na swoje gadżety

Komentarz

• Picia
                                Początki nałogu
                                • 2006
                                • 337

no dalej .. kiedy będą ID ?
                                bo już sie niecierpliwie

Komentarz

Pracuję...