30D - Canon oddaje 590 zł!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukep
    Początki nałogu
    • 2006
    • 387

W!

Himi, ja swoja dostlem po dwoch tyg.

Zdrowko

Komentarz

• Flanel
      Początki nałogu
      • 2005
      • 300

Czy jest ktoś w stanie polecić naprawde wiarygodne źródło do zakupu 30D na FV ?

Przyznam że jestem już totalnie zakręcony, i nie wiem komu wierzyć..

Komentarz

• amper
        Bywalec
        • 2006
        • 123

Zamieszczone przez Flanel
        Czy jest ktoś w stanie polecić naprawde wiarygodne źródło do zakupu 30D na FV ?

Przyznam że jestem już totalnie zakręcony, i nie wiem komu wierzyć..
        poczytaj tu:
        http://canon-board.info/showthread.php?t=17177

ja osobiście polecam FotoIT - jest opisany dop podanym linkiem
        30D + 300 + słoiki
        www.tereba.net

Komentarz

• himi
          Zablokowany
          • 2006
          • 2638

Lojalnie informuję, dzisiaj 512 doszła. Talibowie nie przechwycili Co ciekawe Canon Irish wysyłają normalnym listem, w zwykłej kopercie, więc po drodze mogła ,,przeżyć przygodę'' znając troskliwość Poczty o przesyłki - ale o tym chyba już ktoś pisał.

Komentarz

• juliam
            Dopiero zaczyna
            • 2007
            • 28

tez kupwalam w Foto IT i bylo ok, cena tez dobra, obsluga mila.
            www.juliamolner.com

Komentarz

• zjawa
              Coś już napisał
              • 2007
              • 67

30D cashback ale czy napewno - przeniesione

Witam,
              jestem tutaj nowy choć czytam forum od ładnie ponad roku.
              Zdecydowałem się na zakup 30D w Blue-Sklep Komputer w Gdańsku, mieliście z nimi styczność?

Zakupiłem u nich raz już nawet 30D ale zadzwonili do mnie po 5 minutach ze na niego nie obowiązuje cashback. Dlaczego? Ponieważ kod kreskowy wydrukowany na pudełku był zaklejony innym kodem kreskowym. W tym tygodniu mają mieć partie którą już cashback obowiązuje. Ostrzegł mnie jednak facet, że ciezko o ten zwrot, ze oni wysyłali i nie dostali.

Nie czytałem tutaj na forum aby ktoś nie dostał, wiec obawiam się że może to być wina ich partii 30D? nie wiem.

Stąd moje pytanie, po czym poznać czy kupiony 30D załapuje się na cashback czy nie?

z góry dzięki za odp .

Komentarz

• kula
                Coś już napisał
                • 2006
                • 63

naklejka na pudelku o zwrocie
                pozdrawiam

Komentarz

• zjawa
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 67

widziałem naklejki o zwrocie ale było to odnośnie tych kuponów na obiektywy i lornetki. Czyli powinna być naklejka mowiacą o tym konkretnych zwrocie. dzięki

Komentarz

• zOOn
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 220

Zamieszczone przez kula
                    naklejka na pudelku o zwrocie
                    pozdrawiam
                    Zadnej naklejki nie bylo, a cashback dostalem.

Kod kreskowy Canona (z nr seryjnym) mialem zaklejony czesciowo przez kod sklepu - ta naklejke zdjalem bez klopotu.

pzdrw

ps. Mialem jednak naklejke o promocji - ale to dotyczylo karty 512mb.

Poza tym: http://canon-board.info/showthread.php?t=16147

Komentarz

• dazz

Uważaj, z tego co pamiętam 30D w tym sklepie kosztuje 4tys zl. W tej cenie wiadomo, że jest to zakup z Niemiec, niezapłacony VAT i lewa faktura. Zgłaszając się po cash back podajesz wszystkie niezbędne dane i sam się podkładasz.
                      Właśnie miałem kupować 30D i sporo analizowałem kto skąd bierze ten aparat.

Komentarz

• zjawa
                        Coś już napisał
                        • 2007
                        • 67

Zamieszczone przez dazz
                        4tys zl. W tej cenie wiadomo, że jest to zakup z Niemiec, niezapłacony VAT i lewa faktura.
                        masz rację, kosztuje tam 4k i nie bardzo im ufam, stąd moje pytanie.
                        dzięki wielkie. Zatem skąd najlepiej wg Twojej analizy kupować?

Europassat pisze w tytule nawet canon30D + cashback, więc chyba skoro tak sie tym chwalą wszystko jest ok? 4100 kosztuje.

Komentarz

• dazz

Zamieszczone przez zjawa
                          masz rację, kosztuje tam 4k i nie bardzo im ufam, stąd moje pytanie.
                          dzięki wielkie. Zatem skąd najlepiej wg Twojej analizy kupować?

Europassat pisze w tytule nawet canon30D + cashback, więc chyba skoro tak sie tym chwalą wszystko jest ok? 4100 kosztuje.
                          Hehe, ja w końcu zrezygnowałem z zakupu. Czekam co Canon wypuści w lutym. Gdzie kupować moim zdaniem - w sprawdzonym, pewnym sklepie za około 4600zl-cash back lub w najtańszym możliwym miejscu i zrezygnować z cash back.
                          Europassat to nieco inna historia, oni mają zarejestrowaną działalność w Niemczech, nie wiem jednak jak w takim przyapdku rozliczać VAT (no i jak w rzeczywistości oni to robią).

Komentarz

• himi
                            Zablokowany
                            • 2006
                            • 2638

Europassat podaje cenę realną, znam ich, ale nie wiem jak jest u nich z polską FV.
                            Mnie oferowali niemiecki paragon, on też uprawnia do cashback, ale już nie do odliczeń VAT. Rodzi się pytanie, czy irish canon uzna paragon z niemiec i biorcę z Polski, ale odnoszę wrażenie, że oni tam mechanicznie wysyłaja kasę, bez wielkich analiz.

Wziąłem ostatecznie body w innym miejscu z FV. Jednak drożej niż 4100. Ja dałem w listopadzie 4270. Cena jednak w międzyczasie spadła.

Komentarz

• Amholen
                              Dopiero zaczyna
                              • 2006
                              • 46

Zamieszczone przez zjawa
                              Niedługo się okaże

Komentarz

• zjawa
                                Coś już napisał
                                • 2007
                                • 67

jak bardzo niedługo? daj znac

Komentarz

Pracuję...