Masters of wedding photography

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JSK
    Początki nałogu
    • 2006
    • 318

Ściepa na płytę! Dobre sobie!
    A w obronie swoich praw autorskich to byście rozszarpali.
    Wstyd!

Komentarz

• Myszoor
      Bywalec
      • 2006
      • 149

Zamieszczone przez Kalina
      A co za problem zalozyc konto na PAYPALU?
      Kwestia kilku minut.
      wiem bo mam takie, tyle ze okazało się że nie mogę go zasilać z konta walutowego a wyłacznie z karty i to jakiejś tam specyficcznej. A że kart żadnych nie posiadam .... to sobie leży konto odłogiem.

Zamieszczone przez Kalina
      Ale jesli nikomu sie nie chce, to spoko, moge uzyc swojego
      to nie lenistwo, odpisz na PW na jakie konto wysłać wpłatę swoją i reszty zainteresowanych (zajmę się tym). Jesteś w stanie ruszyć ten temat ? A w ogóle odezwij się na Priv. Mam pewną propozycję w sprawie tej akcji.

Zamieszczone przez javion
      no chyba zartujesz wybierasz karte visa np. i poland i juz a paypal jest opcjonalnie - takie woły te litery a wy nic nie czytacie..... jest paypal lub i wybierasz karte i kraj nr karty adress itd...........................
      No fakt nie wiem czemu mi się wtedy ten PayPal przyplątał Przepraszam.
      Ale nie zmienia to faktu, że nie mam żadnego "plastika"
      Ostatnio edytowany przez Myszoor; 5077.
      (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
      => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Komentarz

• javion
        Zablokowany
        • 2006
        • 47

pastiki mam dwa w mbanku i w millenium - jeżeli zainteresowani dojdą do porozumienia to mogę kupić , a co do praw autorskich tak na prawdę to mnie to wali kto bedzie mial oryginał ja mogę sobie zgrać i tak mi nikt nie udowodni ze sobie zgrałem i odsprzedac wam orginał o pomniejszoną moja kwote skladki i się wtedy mordujcie z prawami autorskimi , zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......

Komentarz

• JSK
          Początki nałogu
          • 2006
          • 318

.... a co do praw autorskich tak na prawdę to mnie to wali kto bedzie mial oryginał ja mogę sobie zgrać i tak mi nikt nie udowodni ze sobie zgrałem i odsprzedac wam orginał o pomniejszoną moja kwote skladki i się wtedy mordujcie z prawami autorskimi , zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......
          Przynajmniej byś tego nie pisał tak oficjalnie. :-?

Komentarz

• Myszoor
            Bywalec
            • 2006
            • 149

liquidsound, oszołom, Venio, javion, ripek - proszę o kontakt _eMail'owy_

Piotrek
            (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
            => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Komentarz

• MateuszZ.
              Początki nałogu
              • 2005
              • 276

"Masters of wedding Photography" to nie jest szkółka foto tylko przedstawienie postaci 5 najlepszych fotografów ślubnych, dużo backstagów, wywiady, i fotki przez nich zrobione. thats all. Ale filmik ogólnie bardzo przyjemny

Można np. zobaczyć jak koleś strzela więcej fotek niż stado japończyków na rynku w Krakowie latem, po 10 fotek (nie w serii) na jedno ujęcie. Ale by mu się oberwało na tym forum! hehe
              Ostatnio edytowany przez MateuszZ.; 3344.

Komentarz

• Propi
                Początki nałogu
                • 2005
                • 329

Mam obie części tegoż Masters Of Wedding Photography i muszę przyznać, że to ciekawe i niebywale wartościowe wydawnictwo. Poza obserwowaniem mistrzów przy pracy (i oczywiście setkami zdjęć), można posłuchać interesujących i niekiedy bardzo pouczających wypowiedzi samych fotografów. Mówią trochę o biznesie, trochę o samych zdjęciach, o sprzęcie, o podejściu do fotografii, łapaniu kontaktu z młodą parą...
                Bardzo przyjemnie się to ogląda, a rzecz jasna nauczyć można się więcej niż czytając opasłe księgi.

Aha, sorry za reaktywację starego topica
                www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• Adam Kasprzak
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 278

to podziel się*informacją jeszcze gdzie kupiłeś?
                  Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• Jester
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 337

zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......
                    Oba filmy są na torrentach, druga część nawet w postaci pełnego 4-gigowego DVD.

J

Komentarz

• MateuszZ.
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 276

Dla mnie po oglądnięciu filmiku, Yervant jest moim guru. Może używa za dużo PSa, ale naprawdę, jest go pełno, raz a górze, raz a dole, z boku, nagle pod sukienką panny młodej genialne kadry, takie podejście mi się bardzo podoba.
                      Zresztą sam mówi, że nie lubi tradycyjnego podejścia do foto ślubnego bo jest nudne jak fiks L)
                      A widzieliście na tym filmiku jakie super książko-albumy robi ?? masakra!!
                      A tak BTW, albumy składa w PSie, ma gotowce, tylko podmienia foty

Jak pracuje, ano tak http://www.youtube.com/watch?v=taM9AF_cNeY
                      Uprawia jak sam mówi, glamour ślubny

Komentarz

• Propi
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 329

Zamieszczone przez Adam Kasprzak
                        to podziel się*informacją jeszcze gdzie kupiłeś?
                        W takim sklepie z osiołkiem w nazwie
                        www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• Jester
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 337

Zamieszczone przez MateuszZ.
                          Dla mnie po oglądnięciu filmiku, Yervant jest moim guru. Może używa za dużo PSa, ale naprawdę, jest go pełno, raz a górze, raz a dole, z boku, nagle pod sukienką panny młodej genialne kadry, takie podejście mi się bardzo podoba.
                          Jedno jest pewne: z własnego ślubu takiego fotografa wypieprzyłbym na zbity pysk po trzech minutach.

J

Komentarz

• Propi
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 329

Tzn. za bardzo bezpośredni?
                            www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• Jester
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 337

Zamieszczone przez Propi
                              Tzn. za bardzo bezpośredni?
                              Łagodnie mówiąc - tak. To jakiś cholerny treser a nie fotograf. Mogę się założyć, że połowa panien młodych po ślubie ryczała dwa dni w poduszkę bo fotograf zrujnował całą uroczystość. I jakość zdjęć wcale go nie ratuje - co z tego, że będę miał ładny reportaż z MASAKRY?
                              Chociaż z drugiej strony jako gość pewnie świetnie bym się bawił widząc, jak nawiedzony fotograf gania ludzi po terenie i robi z nich idiotów ("...a teraz pan młody zakłada welon!").
                              Oczywiście pod warunkiem, że to byłby ślub mojego wroga

J

Komentarz

• Adam Kasprzak
                                Początki nałogu
                                • 2007
                                • 278

Dla ciebie Jester idealny byłby Marcus Bell. Jego domeną jest nie wkraczanie w uroczystość, tylko robienie z niej reportażu pozostając jak najbardziej niewidocznym. Przeczytałem 3/4 jesgo książki i jestem pod wrażeniem.
                                !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                                robiłem zdjęcia na ślubie rodziny, gdzie to fotograf i jego video-kamerzysta byli głównymi osobami na uroczystości. wszędzie ich było pełno i, o dziwo, państwu młodym to nie przeszkadzało. To wszystko zależy od podejścia...
                                Ostatnio edytowany przez Adam Kasprzak; 12065. Powód: Automerged Doublepost
                                Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

Pracuję...