jaki jest koszt??
ja będę tylko nie wie jescze jak czy samochodem czy Autostopem na CB![]()
jaki jest koszt??
ja będę tylko nie wie jescze jak czy samochodem czy Autostopem na CB![]()
jeśli ktoś jedzie z Kraka to o której godzinie?
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Najwygodniej wysiąść na stacji Częstochowa Osobowa (tzn. główna).
Najszybciej będzie na nóżkach.
Wysiadamy z pociągu i udajemy się w stronę linii tramwajowych.
Idziemy w prawą stronę do Alei NMP.
Skręcamy w lewo i idziemy w stronę Jasnej Góry (ciężko nie zauważyć)
Ulica Św. Barbary jest po lewej stronie od głównego wejścia na JG.
Do zobaczenia !
EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk II
Hmm no właśnie trochę głupio to jest rozwiązane bo mam 2 opcje do wyboru :
1 opcja. Wsiadam w pospieszny (relacja Przemyśl -> Wrocław) w Dębicy o 1:18, do Katowic wjeżdżam o 4:40 i tu wysiadam. O 5:30 wyjeżdżam z Katowic (pociąg relacji Katowice -> Gdynia Gł. osobowa) i 6:43 jestem w Częstochowie. Trochę wcześnie :/ czas jazdy: 5:25.
2 opcja. Wsiadam w expres w Dębicy o 05:58, 7:40 jestem w Krakowie Głównym. Przesiadam się do pospiesznego, 7:45 wyjeżdżam z Krakowa i 9:47 jestem w Częstochowie. czas jazdy: 3:49.
Skłaniam się chyba jednak do 1 opcji - jednak taniej, bo to pospieszny a nie expres, poza tym przesiadka na spokojnie i podstawiony pociąg w Katowicach, a nie w biegu w Krakowie. Poza tym będąc o 6:43 w Częstochowie mogę sobie spokojnie troszke pofocić.
W takim razie w Katowicach będę od 4:40, wyjazd o 5:30. Jedziesz Zakk?Jedzie ktoś jeszcze z Katowic?
Aha - i weźcie ID'kiTo się jakoś rozpoznamy w tej Częstochowie
![]()
Ostatnio edytowane przez Michal-Czuba ; 01-09-2006 o 09:49
A mi bardziej pasuje czwartek, wiec pewnie tylko z Gaga i jej kolega sie zobacze. bo pewnie nikt wtedy z/przez Warszawe jechac nie bedzie?
ja tam kogoś wziąc mogę z Chrzanowa lub z podrodze w czwartek... tylko terenówką to tak się jeździ - coś za coś![]()
z tym 14 l to przegięłam ale trzeba liczyć na 200 km trasy jakieś 90 zł -
na dwie osoby to po 45
na 3 po 30
na 4 po 22
a i tak pociąg tańszy....![]()