Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 157

Wątek: UPOWAŻNIENIE Z KURII - grupa Kraków/Częstochowa, początek września

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

super. GAGA nie odpowiada i nic nie wiadomo. termin napisany wcześniej przez Gage - 2 września a sama organizatorka ma to gdzieś. nie pisze na forum i nie odpowiada na privaty. przecież ja się muszę poumawiać z ludźmi z którymi jade itp. to nie takie proste :/

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Jeszcze takie pytanko - co w razie nieobecności? Bo zapisałem się biorąc pod uwagę termin 2.09, ale jeśli termin się zmieni ... niekoniecznie będę mógł. (oczywiscie nie mówie, że mnie nie bedzie, ale jednak wolał bym znać termin wcześniej a nie dowiedzieć się w piątek wieczorem :P ).

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Gaga..... nie czesto wchodzi na forum,,, A jeśłi co to Michał-Czuba jak jedziesz pociągiem to się spotkamy na Pkp..... (jesli bede musiał sam jechac z gagą autem bo chodzi o paliwsko ) a koleją wyjdzie mi taniej.

I jeszcze jedno... jak nie da się wtedy co wszyscy to można odebrac w innym terminie osobiście?

Miasto
    Kraków

Domyślnie

dobra dobra. ale czy ktoś mi wreszcie powie czy termin 2 września to jest TEN temrin???? mam jechać do tej częstochowy i gdzie właściwie? częstochowa duża jest przecież

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Tego sie nie doweimy kiedy gaga nam nie powie

Gaga
    Guest

Domyślnie

eeeej no spokojnie,
    wcale nie mam gdzieś, wypraszam sobie!
    ksiądz dopiero dzisiaj rano wrócił, ja na neigo polowałam i mi odpowiedział bardzo kwieciście za 14 zł rozmowy telefonicznej że nie zdązy na ten tydzień przygotować legitymacji dla nas , bo "angażuje się w pierwsze piątki miesiąca" zatem umówiłam spotkanie na następny tydzień, tj
    - sobota 09 września (dla większej grupki) o 11:30
    LUB
    - czwartek 07 września o 12:00 (będe ja i koelga, bo nie możemy w sobotę)

pod adresem:
    Ul. Św. Barbary 41
    (to jest nieopodal jasnej góry)
    pytać o spotkanie u księdza Krzysztofa Bełkota

Ci, którzy nie dadzą rady zebrać się do kupy, mogą upraszać o indywidualne spotkanie - nie ma najmniejszego problemu! ksiądz jest bardzo życzliwy i przyjmie w jakimś umówionym terminie - podaję numer do xs Krzysztofa: (34) 368 33 67

Co do terminu czwartkowego to trzeba się zapowiedzieć aby ksiądz wczesniej przygotował legitymację (zadzwonić fo niego, on ma listę i sobei odhaczy kto tam będzie na czwartek)

zaświadczeń od probosczów jednak nie trzeba, gdyż za te 14 zl polemizowałam, że nawet gdy jest ono wymagane to wcale nie odzwierciedla przewidywalności zachowania w kościele. a jest to w naszym interesie i profesji aby ksiądz prowadzaćy mszę nas nie wyprosił. do xs K. to przemówiło i postanowił nam zaufac zwłaszcza że poprzednim razem mi o tym nie poinformował, więc to była moja linia obrony (że za późno)
    przypuszczam jednak że nie omieszka podać kilka wskazówek odnośnie zachowania w kościele

a propos zaufania - Ci, którzy się zapisali na listę do mnie (vide: parę postów wczesniej) mają raczej obowiązek odebrac to upoważnienie a nie zrobić kogoś w ch, a skoro termin jest dowolny to olanie sprawy byłoby już wybitnie niepoważne

co Wy na to?

czy o czymś zapomniałam?

pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Jak 9 września to być może dam rade

Jakaś grupka z krakowa wybiera się pociągiem ?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Miasto
    Kraków

Domyślnie

ok! GAGA. myślałem, że się nie doczekam!!!
    ja jade i 4 osoby ze mną w samochodzie

Miasto
    Kraków

Domyślnie

p.s. ripek - przecież masz u mnie miejsce w samochodzie wymiękasz?

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Ok, no to 9 września . Gaga - nie pisałem, że nie mam zamiaru się pojawić, tylko co jeśli nie dałbym rady w wyznaczonym terminie. Ale skoro jest kilka opcji to fajnie.

Czy ktoś z forumowiczów zna Częstochowe i doradzi gdzie dokładnie (na której stacji, bo z tego co widzę, w Częstochowie jest ich kilka) warto wysiąść z pociągu, tak by było najbliżej?

To jak, kto wybiera się pociągiem na trasie Przemyśl -> Katowice, Katowice -> Częstochowa?

Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów