PODPIS - opis "sprzetu"?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Drozdi
    Początki nałogu
    • 2006
    • 418

PODPIS - opis "sprzetu"?

Czym jest dla Ciebie wypisany „sprzet” w podpisie?
    258
    cenna informacja (np. mozna zadac konkretne pytanie, do osoby, ktora ten sprzet posiada)
    0%
    151
    chwaleniem sie
    0%
    57
    niczym waznym
    0%
    27
    nigdy sie nad tym nie zastanawialem :rolleyes:
    0%
    23
    - poprawna pisownia i ortografia w internecie
  • kane
    Początki nałogu
    • 2004
    • 293

moze najpierw sam napiszesz?

ja nie mam...
    Galeria

Komentarz

• DoMiNiQuE
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3548

Dlaczego nie moge zaznaczyc kilku odpowiedzi?

Jak dla mnie to ludzie moga sobie wypisywac w stopkach nawet sprzet AGD, nie obchodzi mnie to bylyby ich wypowiedzi byly przynajmniej tak samo dlugie jak lista wypisanego sprzetu I tak dobrze, ze nie zapanowala tu moda na wstawianie grafiki do siga na pol strony jak na forach pecetowych tjuningowcow

Komentarz

• Il fuoco
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1025

święte słowa DoMiNiQuE.
        szlag mnie trafia czasem przez to grafiki...
        | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• stdanielo
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1081

ja zaznaczyłem odpowiedź nr 1
          www.kondereszko.pl
          https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• Il fuoco
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1025

a ja 4 jak w większości ankiet hehe
            | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• muflon
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 6763

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
              Jak dla mnie to ludzie moga sobie wypisywac w stopkach nawet sprzet AGD, nie obchodzi mnie to bylyby ich wypowiedzi byly przynajmniej tak samo dlugie jak lista wypisanego sprzetu
              I sensowne Dobrze gadasz. Jednak ja, mimo że w 100% podpisuję się pod opcją #1, dałem sobie spokój... szkoda nerwów na... (no, wpiszcie sobie jakieś ładne słówko na określenie paru osób, mi nie wypada )
              zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• gietrzy
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 5727

Zamieszczone przez muflon
                ja, mimo że w 100% podpisuję się pod opcją #1, dałem sobie spokój... szkoda nerwów na... (no, wpiszcie sobie jakieś ładne słówko na określenie paru osób, mi nie wypada )
                Nie chciało mi się pisać. Dzięki.
                the silence is deafening

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 411

Może to będzie wyglądało na promowanie własnego sposobu na rozwiązanie tego problemu ale ...

Jeśli uważam, że podpisy to trochę chwalenie się a z drugiej strony jakaś informacja o tym jakie szkła są najczęściej wykorzystywane, jest możliwość połączenia tego. Mamy wątek o sprzęcie "Mój zestaw", wpisałem / uaktualniłem tam co mam i dałem w stopce odnośnik. Nie widać / nie rzuca się w oczy a jeśli komuś zależy aby wiedzieć co mam / na tym aby zjechać moje fotki bo mam taki a taki sprzęt to sobie znajdzie. Ot banał.

To tak IMO od siebie. Nie wziąłem udziału w ankiecie - nie widzę celu w zbieraniu subiektywnych opinii na taki temat.

pozdrawiam,
                  z pozdrowieniami

Komentarz

• muflon
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 6763

Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
                    Nie widać / nie rzuca się w oczy a jeśli komuś zależy aby wiedzieć co mam / na tym aby zjechać moje fotki bo mam taki a taki sprzęt to sobie znajdzie. Ot banał.
                    Rzeczywiscie nieglupie. Mozna by kiedys pomyslec o jakims usystematyzowaniu tego.
                    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Drozdi
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 418

Mamy wątek o sprzęcie "Mój zestaw", wpisałem / uaktualniłem tam co mam...
                      Niestety nie wszyscy aktualizuja.

... i dałem w stopce odnośnik. Nie widać / nie rzuca się w oczy ...
                      Masz racje. Nie widac, nie rzuca sie w oczy i nigdy bym nie widzial Twojego sprzetu, gdybys mi nie napisal o tym odnosniku.

Czyli odnosnik jest po to, aby sie jednak troszke pochwalic??

Nie wziąłem udziału w ankiecie - nie widzę celu w zbieraniu subiektywnych opinii na taki temat.
                      Subiektywne opinie? Nie rozumiem :rolleyes:

Kilka dni temu czytalem wypowiedz jednego forumowiczow CB i poruszyl temat chwalenia sie sprzetem, no i postanowilem dowiedziec sie, ilu z nas tak mysli.

Niestety dziwi mnie wielki % przy opcji 2-"chwalenie sie".

Nigdy nie chwalilem sie moim sprzetem i nie bede tego robil. Ci co znaja mnie prywatnie, moga potwierdzic. Nikt nie wiem, co ja tak naprawde mam (a jak ktos pyta, to mowie, ze troszke lepszy aparacik i na tym sie konczy)

Moj "podpis" na CB sluzy tylko i wylacznie jako pomoc, dla tych wszystkich ktorzy maja jakiekolwiek zapytania co do sprzetu. (Np. Czy jestem zadowolony z fototanka, albo czy dziala AF przy polaczeniu "Canon EF 100 mm 2.8 Macro USM" z "Raynox DCR-250" lub jak ktos chcialby zobaczyc sample jakiegos obiektywu).

Tak ja to widze :wink:

Pozdrawiam i dziekuje za udzial w ankiecie!

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 411

Zamieszczone przez muflon
                        Rzeczywiscie nieglupie. Mozna by kiedys pomyslec o jakims usystematyzowaniu tego.
                        Pewnie byłoby tyle samo zwolenników co i przeciwników przy wprowadzeniu takiego rozwiązania. Na pewno byłby większy ład / ułatwienie jeśli chodzi np. o możliwość wyszukiwania danego sprzętu i/lub opinii o nim (od posiadacza danego body, szkła itp.) - wystarczyłoby przeszukać jeden wątek gdzieś przyklejony i koniec. Wady: namówić wszystkich do tego i pilnować czystości tego wątku.

pozdrawiam,
                        z pozdrowieniami

Komentarz

• sali128
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 195

Mi też podpis służy tylko jako informacja... i jest napewno przydatny do zadawania pytań...

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 411

Róbcie co chcecie ze swoimi podpisami - po to one są i "należą" do Was.

Zamieszczone przez Drozdi
                            Niestety nie wszyscy aktualizuja.
                            Masz racje. Nie widac, nie rzuca sie w oczy i nigdy bym nie widzial Twojego sprzetu, gdybys mi nie napisal o tym odnosniku.
                            Czyli odnosnik jest po to, aby sie jednak troszke pochwalic??
                            Przeczytaj to co napisałeś - przeczysz sam sobie.

Bez urazy, pozdrawiam,
                            z pozdrowieniami

Komentarz

• Drozdi
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 418

... Na pewno byłby większy ład / ułatwienie jeśli chodzi np. o możliwość wyszukiwania danego sprzętu i/lub opinii o nim (od posiadacza danego body, szkła itp.) - wystarczyłoby przeszukać jeden wątek gdzieś przyklejony i koniec. Wady: namówić wszystkich do tego i pilnować czystości tego wątku.
                              Pomysl bylby super, gdyby mozna bylo go zrealizowac.

Przeczytaj to co napisałeś - przeczysz sam sobie.
                              Nie rozumiem. Przeciez podales odsylacz do swojego "podpisu - spisu sprzetu". To, ze go nie zauwazylem, nie znaczy, ze go tam nie ma.

Nie zawsze wpadnie mi do oka, cos co akurat u Ciebie pelniu odnosnik do sprzetu.

Najczesciej sa to linki, do galerii i innych rzeczy. Pierwszy raz widze u Ciebie takie rozwiazanie.

Bez urazy, nie chcialem Cie urazic tym "chwaleniem sie".

Komentarz

Pracuję...
                              X