Czym jest dla Ciebie wypisany „sprzet” w podpisie?
PODPIS - opis "sprzetu"?
Zwiń
X
-
PODPIS - opis "sprzetu"?
258cenna informacja (np. mozna zadac konkretne pytanie, do osoby, ktora ten sprzet posiada)0%151chwaleniem sie0%57niczym waznym0%27nigdy sie nad tym nie zastanawialem :rolleyes:0%23- poprawna pisownia i ortografia w internecieTagi: Brak
-
-
Dlaczego nie moge zaznaczyc kilku odpowiedzi?
Jak dla mnie to ludzie moga sobie wypisywac w stopkach nawet sprzet AGD, nie obchodzi mnie to bylyby ich wypowiedzi byly przynajmniej tak samo dlugie jak lista wypisanego sprzetuI tak dobrze, ze nie zapanowala tu moda na wstawianie grafiki do siga na pol strony jak na forach pecetowych tjuningowcow
Komentarz
-
święte słowa DoMiNiQuE.
szlag mnie trafia czasem przez to grafiki...| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DoMiNiQuEJak dla mnie to ludzie moga sobie wypisywac w stopkach nawet sprzet AGD, nie obchodzi mnie to bylyby ich wypowiedzi byly przynajmniej tak samo dlugie jak lista wypisanego sprzetuDobrze gadasz. Jednak ja, mimo że w 100% podpisuję się pod opcją #1, dałem sobie spokój... szkoda nerwów na... (no, wpiszcie sobie jakieś ładne słówko na określenie paru osób, mi nie wypada
)
Komentarz
-
Zamieszczone przez muflonja, mimo że w 100% podpisuję się pod opcją #1, dałem sobie spokój... szkoda nerwów na... (no, wpiszcie sobie jakieś ładne słówko na określenie paru osób, mi nie wypada)
the silence is deafening
Komentarz
-
Może to będzie wyglądało na promowanie własnego sposobu na rozwiązanie tego problemu ale ...
Jeśli uważam, że podpisy to trochę chwalenie się a z drugiej strony jakaś informacja o tym jakie szkła są najczęściej wykorzystywane, jest możliwość połączenia tego. Mamy wątek o sprzęcie "Mój zestaw", wpisałem / uaktualniłem tam co mam i dałem w stopce odnośnik. Nie widać / nie rzuca się w oczy a jeśli komuś zależy aby wiedzieć co mam / na tym aby zjechać moje fotki bo mam taki a taki sprzęt to sobie znajdzie. Ot banał.
To tak IMO od siebie. Nie wziąłem udziału w ankiecie - nie widzę celu w zbieraniu subiektywnych opinii na taki temat.
pozdrawiam,z pozdrowieniami
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zodiakalny RakNie widać / nie rzuca się w oczy a jeśli komuś zależy aby wiedzieć co mam / na tym aby zjechać moje fotki bo mam taki a taki sprzęt to sobie znajdzie. Ot banał.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zodiakalny RakMamy wątek o sprzęcie "Mój zestaw", wpisałem / uaktualniłem tam co mam...
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak... i dałem w stopce odnośnik. Nie widać / nie rzuca się w oczy ...
Czyli odnosnik jest po to, aby sie jednak troszke pochwalic??
Zamieszczone przez Zodiakalny RakNie wziąłem udziału w ankiecie - nie widzę celu w zbieraniu subiektywnych opinii na taki temat.
Kilka dni temu czytalem wypowiedz jednego forumowiczow CB i poruszyl temat chwalenia sie sprzetem, no i postanowilem dowiedziec sie, ilu z nas tak mysli.
Niestety dziwi mnie wielki % przy opcji 2-"chwalenie sie".
Nigdy nie chwalilem sie moim sprzetem i nie bede tego robil. Ci co znaja mnie prywatnie, moga potwierdzic. Nikt nie wiem, co ja tak naprawde mam (a jak ktos pyta, to mowie, ze troszke lepszy aparacik i na tym sie konczy)
Moj "podpis" na CB sluzy tylko i wylacznie jako pomoc, dla tych wszystkich ktorzy maja jakiekolwiek zapytania co do sprzetu. (Np. Czy jestem zadowolony z fototanka, albo czy dziala AF przy polaczeniu "Canon EF 100 mm 2.8 Macro USM" z "Raynox DCR-250" lub jak ktos chcialby zobaczyc sample jakiegos obiektywu).
Tak ja to widze :wink:
Pozdrawiam i dziekuje za udzial w ankiecie!- poprawna pisownia i ortografia w internecie
Komentarz
-
Zamieszczone przez muflonRzeczywiscie nieglupie. Mozna by kiedys pomyslec o jakims usystematyzowaniu tego.
pozdrawiam,z pozdrowieniami
Komentarz
-
Komentarz
-
Róbcie co chcecie ze swoimi podpisami - po to one są i "należą" do Was.
Zamieszczone przez DrozdiNiestety nie wszyscy aktualizuja.
Masz racje. Nie widac, nie rzuca sie w oczy i nigdy bym nie widzial Twojego sprzetu, gdybys mi nie napisal o tym odnosniku.
Czyli odnosnik jest po to, aby sie jednak troszke pochwalic??
Bez urazy, pozdrawiam,z pozdrowieniami
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak... Na pewno byłby większy ład / ułatwienie jeśli chodzi np. o możliwość wyszukiwania danego sprzętu i/lub opinii o nim (od posiadacza danego body, szkła itp.) - wystarczyłoby przeszukać jeden wątek gdzieś przyklejony i koniec. Wady: namówić wszystkich do tego i pilnować czystości tego wątku.
Zamieszczone przez Zodiakalny RakPrzeczytaj to co napisałeś - przeczysz sam sobie.
Nie zawsze wpadnie mi do oka, cos co akurat u Ciebie pelniu odnosnik do sprzetu.
Najczesciej sa to linki, do galerii i innych rzeczy. Pierwszy raz widze u Ciebie takie rozwiazanie.
Bez urazy, nie chcialem Cie urazic tym "chwaleniem sie".- poprawna pisownia i ortografia w internecie
Komentarz
Komentarz