IDENTYFIKATORY I SMYCZE - III tura

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hiv
    Początki nałogu
    • 2005
    • 321

Ja też dostałem i fajniutko się to prezentuje! Mam już kompleik THX

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Jako ze zaczyna sie sypac to ja przymykam... Wdziecznosci prosze slac w PW do Diodak'a.
      http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=306

Mysle, ze za tydzien bedzie otworzymy ponownie, wtedy beda sie mogli pochwalic Ci ktorzy nie dostali
      ...

Komentarz

• Diodak
        Uzależniony
        • 2005
        • 696

Jest jeszcze 30 smyczy

Dziękuję wszystkim którzy przysłali mi podziekowania na PW. Ciesze się że doceniacie moje zaangażowanie.

Zapomniałem napisać że mam jeszcze do sprzedania ok. 30 sztuk smyczy + gratisy, czyli złączki odpinane na komorke . Cena bez zmian czyli 7,50 zł za sztukę + koszty przesyłki. Zamówienia przysyłajcie na PW. Po wyczerpaniu zapasów napiszę że smyczy już nie ma.
        Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.
        EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• pst
          Uzależniony
          • 2006
          • 560

co za różnica - i tak jest fajna...

Zamieszczone przez KuchateK
          Przyznac sie, ktory to ma tam dziewczyne?
          jedno sprostowanie - ta dziewczyna z tesco z 'forumową' smyczą to, jak sie zorientowałem poniewczasie, jest z Tarnowskich Gór a nie z Czestochowy
          LOL

sporo podrózuje służbowo to i czasem nie wiem (nie kojarze) w ktorym miescie jestem

raz nie bylo mnie w domu jednym cięgiem 18 dni - pewnego razu obudziełm sie w hotelu i zacząłem sie zastanawiać 'w jakim ja jestem miescie i do jakiego klienta jade :rolleyes:

Komentarz

Pracuję...