E tam, to to nic, moze mamusia sie boi ciemnosci, moze cos innego...
Ale, ze nie ma prawa jazdy, to jak dla mnie totalny obciach.
Znaczy, ze kompletny imbecyl. I "kieruje" Polska....
E tam, to to nic, moze mamusia sie boi ciemnosci, moze cos innego...
Ale, ze nie ma prawa jazdy, to jak dla mnie totalny obciach.
Znaczy, ze kompletny imbecyl. I "kieruje" Polska....
Zamieszczone przez snowboarder
Widze masz ciekawe kryteria szufladkowania ludzi![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Jak to ktoś powiedział: Gdyby Kaczyńscy byli trojaczkami, to strach pomyśleć o następnym konklawe...Zamieszczone przez mattnick
A wracając do narzekających na politykę: Ciekawi mnie ilu z tych krzyczących najgłośniej poszło do wyborów i wybierało zgodnie z własnymi przekonaniami? Spotkałam w ostatnim czasie kilka przynajmniej osób wrzeszczących na PISiarzy, że tacy i owacy. Przyznaję, że to kompletnie nie moja opcja, ale poszłam do wyborów i dałam wyraz temu, że nie popieram PIS i ich kandydata. Teraz czuję się niejako uprawniona do tego, żeby mówić elektoratowi braci K, że mają tak samo w głowach jak i Pazerni i PIS. Natomiast ci co do wyborów nie poszli, ciągle krzyczą, ale w chwili gdy był moment na decydowanie - siedzieli przed telewizorami i śledzili wieczór wyborczy...
Nie wyjadę za granicę. Dlaczego? Bo tutaj mam pracę, którą lubię, którą wiem, że będę miała na przynajmniej jeszcze dwa lata, mam studia, faceta, rodzinę, przyjaciół. Mam pomysł na życie i wiem, że musze się postarać, bo w tym kraju nie jest łatwo organizować własne "programy". Ale za granicą też nie od razu dostanę mannę z nieba.
Sami sobie tych polityków wybraliśmy. Mówię do tych, co głosowali. Ale przede wszystkim do tych, co nie głosowali, a narzekają. Mieliście swoje dwie minuty podczas wyborów. Zmarnowaliście je to teraz przynajmniej nie narzekajcie.
Swiete slowa przedmowczyni...
Niesmialo przypomne moj apel sprzed juz prawie roku:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=6130
Niestety, stalo sie jak sie stalo...
O, a ja sie wlasnie zastanawialem na co by tu zmienic wysluzonego BUFONa nad avatarem... To byloby niezle, zwlaszcza skoro mowisz ze pasujeZamieszczone przez snowboarder
![]()
A ja sie nie dziwie ludziom, ktorzy chcą stąd uciekać. Bo kto chciałby życ w kraju w którym tzw. normalna pensja starcza tylko i wyłącznie na wegetację od 1-go do 1-go, w którym emerytura wypracowana przez 50 lat starcza na opłaty a na jedzenie już nie bardzo, no i w którym buduje sie mosty donikąd
Ehhh... Tylko ludzie o niesamowitym harcie ducha lub dużej dawce poczucia humoru. pozdr.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Czarnego humoru, warto dodać![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Nie kumam tych ogórków...![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
ja za bystry nie jestem (patrz moja stopka :/) ale ogorki mozna (chyba!) tak jakos interpretowac: 1)po zmianach tak jak i przed 2)a w miedzyczasie wszystko poprzewracane.Zamieszczone przez Silent Planet
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl