Bardzo podobaja mi sie fotografie prawie nocne. Takie, gdzie niebo nie jest czarne, a sztuczne światła juz zapalone.
[Wroclaw] Popludnie 18-19.02 Nocne focenie miasta
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez asterixfajne fajne.. mi niestety sie podwinela noga i nie dotarlem ;(
a kurde taka fajna pogoda byla.. no i te chmurki nad wrockiem.. ehhjakieś D + sporo zapału
Komentarz
-
Zamieszczone przez RYDZYK007Super Było ...co Widać Na Fotkach.tylko Szkoda że Tyle Ludzi Pomykajakieś D + sporo zapału
Komentarz
-
nicram a jak impra u teściowej ,popiłeś.da na te nowe szkło.pozdrowienia przekazałeś.
tomasz dawa reszte fot. bo ja nie mam co .
Komentarz
-
Zamieszczone przez RYDZYK007tomasz dawa reszte fot. bo ja nie mam co .
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Może jak się zdobedę na odwagę to dołączę może nie za następnym ale następnym następnym to może...Fajne zdjątka. Na Odrze jeszcze taki lód !!??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mattnickMoże jak się zdobedę na odwagę to dołączę może nie za następnym ale następnym następnym to może...Fajne zdjątka. Na Odrze jeszcze taki lód !!??
A czego się boisz ???
Komentarz
-
Swoich umiejętności a w szczególności ich braku. Może przy następnej okazji po prostu potowarzyszę. Na razie nie mam z czym biegać chyba, że wy będziecie focić a ja z monopodem jak debil będę latał i rozganiał gapiów
btw. drugiego krasnala z kuli też ktoś zap...ożyczyłOstatnio edytowany przez mattnick; 4561.
Komentarz
-
Zamieszczone przez mattnickSwoich umiejętności a w szczególności ich braku. Może przy następnej okazji po prostu potowarzyszę. Na razie nie mam z czym biegać chyba, że wy będziecie focić a ja z monopodem jak debil będę latał i rozganiał gapiów
btw. drugiego krasnala z kuli też ktoś zap...ożyczył
Komentarz
-
Rozumiem. Tylko trzeba mieć co doskonalić...
btw. koło "Garnizonowego" w tej małej budce też jest krasnal ? Wie ktoś może ?
Komentarz
Komentarz