Zamieszczone przez Vitez
Warszawa - niedziela 15.01 (Starówka)
Zwiń
X
-
-
Był jeszcze ktoś
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTOKomentarz
-
Jedyna dama... ;-)Komentarz
-
Zamieszczone przez Jerry99A oto fotka z kultowego miejsca... ;-)
Efekt poruszenia zamierzony...
wszak każdego by to poruszyło...
a w Krakowie mamy "Kanoniczą" ale widok mamy wprost na wawel
Komentarz
-
-
-
No jak skąd? Z Tokiny 17mm i komputeraZamieszczone przez borkomarTylka skad takie niebo wytrzasnales
- nastepnym razem to i ja pewnie sie skusze.
Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArkanNo jak skąd? Z Tokiny 17mm i komputera

fotki fajowe - ale bez PS tak milo by nie bylo.Mogłyś ktoras z tych fot podeslac mi w calosci i bez shopa?? - jakie zabiegi zastosowales do tych fot??Oczywiscie jesli to nie tajenmica:rolleyes:
5D +Komentarz
-
1,3 i 4 levele + saturacja (niebo naturalne). 2 i 5 niebo wstawione z fotki, na której zrobiłem samo niebo (no nie samo, ale duży kawał nieba). Niebo obrobione osobno (jako osobna warstwa) i podłożone pod motyw główny (który był obrabiany osobno). Zimno było zaje...ście i nie chciało mi się montować Cokinów. Zdjęcie podeślę wieczorkiem, bo teraz rodzinka mnie wzywa na wieczorny spacer z psem :-( (jakbym, q...wa mało zmarzł ranoZamieszczone przez borkomar
fotki fajowe - ale bez PS tak milo by nie bylo.Mogłyś ktoras z tych fot podeslac mi w calosci i bez shopa?? - jakie zabiegi zastosowales do tych fot??Oczywiscie jesli to nie tajenmica:rolleyes: 
)
-
Nie ma lekko - pewnie sobie pomysleli - chcialo Ci sie rano wstac i marznac, to pewnie teraz tez masz ochoteZamieszczone przez Arkan1,3 i 4 levele + saturacja (niebo naturalne). 2 i 5 niebo wstawione z fotki, na której zrobiłem samo niebo (no nie samo, ale duży kawał nieba). Niebo obrobione osobno (jako osobna warstwa) i podłożone pod motyw główny (który był obrabiany osobno). Zimno było zaje...ście i nie chciało mi się montować Cokinów. Zdjęcie podeślę wieczorkiem, bo teraz rodzinka mnie wzywa na wieczorny spacer z psem :-( (jakbym, q...wa mało zmarzł rano
)
ufff skad ja to znam.
5D +Komentarz
-
Arkan, świetne zdjęcia - 2 i 5 podobają mi się najbardziej, 4 też fajowa 8)
P.S> masz syfy na matrycyKomentarz
-
-
Wiadomo - Canon. Taka firma. Byle jakie szerokie kąty i usyfione od nowości matryceZamieszczone przez Routlaww 3dniowej 5D?
Się weźmie i przedmucha

Komentarz