Zamieszczone przez mxw
[Poznań] plenerek foto 16.10 od rana - szczegóły!
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
-
Lepiej byście pomyśleli nad zorganizowaniem czegoś następnego...is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
No wlasnie sobie przypomnialem ze Ty miales o czyms super hiper mega odlotowym poinformowac, nie ?Zamieszczone przez Silent PlanetLepiej byście pomyśleli nad zorganizowaniem czegoś następnego...
Zastanawiales sie d;luuuuuugo i jakos cisza
Moze teraz jest dobry moment ?
Komentarz
-
Francolu jeden, mówiłem Ci o tym w drodze z browaru podczas ostatniego widzenia, ale byłeś zbyt zajęty swoim 17-40 żeby mnie słuchać z uwagą... <foch>
MxW wie.
Chyba się trochę przeraził
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
-
Hehehehe, widzisz Silent, chyb za cicho mowiles bo nawet Adamek nie wie o co chodziZamieszczone przez Silent PlanetFrancolu jeden, mówiłem Ci o tym w drodze z browaru podczas ostatniego widzenia, ale byłeś zbyt zajęty swoim 17-40 żeby mnie słuchać z uwagą... <foch>
MxW wie.
Chyba się trochę przeraził
A wiec przylaczam sie do kwiatow Adamka
i prosze Cie zebys powtorzyl jeszcze raz na forum (no dobra, moze byc na PW)
Komentarz
-
-
INFO dla osob ktore jeszcze chca pojsc do starej fabryki (kotlowni) przy ulicy Miczurina: nie ma po co juz tam isc, ze starek kotlowni nie zostala ani jedna cegla, wszystko zburzyli i teren jest doslownie wygolony. Kto byl ma pamiatke historyczna
a kto odwlekal to niech zaluje
Komentarz
-
no to ufff, myśmy zdążyli i mamy pamiątkę historyczną:Zamieszczone przez Polacoze starek kotlowni nie zostala ani jedna cegla, wszystko zburzyli i teren jest doslownie wygolony. Kto byl ma pamiatke historyczna
tu można zobaczyć, co tam było
zresztą już wtedy spotkany tam instruktor "L" mówił, że ten teren niedługo przestanie istnieć. jasnowidz, qrde
pozdro.,
m.
Ostatnio zrobiłem zdjęcie swojego domu...
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
-
To na co Ty jeszcze czekasz!!! Czym prędzej biegnij na Stary Rynek fotografować ArsenałZamieszczone przez Silent PlanetKuchnia, wszystkie budynki, które fotografuję są wyburzane...
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności
Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.plKomentarz
-
silent, że tak się zapytam, co to jest to coś na twoim avtarze??Zamieszczone przez Silent PlanetKuchnia, wszystkie budynki, które fotografuję są wyburzane.
Ostatnio zrobiłem zdjęcie swojego domu...
pozdro.,
m.

Komentarz