jaki to program?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • artur-artur-artur

jaki to program?

Witam,
    mam mały kłopot-miałem swojego czasu program do bardzo prostej obróbki zdjęc,można było za jego pomocą min.przygotowac fotki do kalendarza,dołorzy gotowy wzór ramki,stworzyc prostą karykaturkę(za pomocą lupy)-niestety musiałem przeinstalowac wszysko i niestety nie mogę sobie przypomniec jego nazwy,może zassałem go gdzieś z sieci ani odszukac plytki z nim-nie byl to raczej photoimpact, ale coś mi sie wydaje, ze może była to płytka dołączona do canona 300(ale może sie myle) -może ktoś z Was mi pomoze i przypomni mi nazwę.

Pozd
    Artur
  • SenK
    Bywalec
    • 2005
    • 239

Hmm.. widziałem kiedyś taką dziewczynę.. ładna była i miała niebieskie jeansy i białą bluzkę.. a później widziałem ją 2 raz.. i miała czewnony sweter. przypomniecie mi jej imie??

artur a może jakiś screen czy coś.. mysle, że duzo jest takich programów o którym opowiadasz..
    Canon..

http://senkowski.pl
    https://www.facebook.com/bartlomiej.senkowski

Komentarz

• Raff
      Uzależniony
      • 2005
      • 778

Zamieszczone przez SenK
      Hmm.. widziałem kiedyś taką dziewczynę.. ładna była i miała niebieskie jeansy i białą bluzkę.. a później widziałem ją 2 raz.. i miała czewnony sweter. przypomniecie mi jej imie??
      Zarzuć hasło, smsy w ruch i ruda poradzi

Komentarz

• snow
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1145

Lepiej screena tej dziewczyny :wink:

Komentarz

• artur-artur-artur

Moi drodzy!!
          program ten był dośc ładnie i kolorowo zrobiony, bym powiedział że dla dziecka wrecz,(własnie dlatego go potrzebuje)dla mnie wrecz banalny, ale dziecko mogło by za jego pomoca stworzy sobie album., miał pare funkcji,jak np wstawienie i dodanie zdjęcia w gotową ramkę, mozna było nim zrobic włany kalendarz scienny.Może ktoś uzywa/ł go, może pamięta nazwę?Bardzo mi zależy na nazwie.
          pozd Artur

Komentarz

• Routlaw
            Uzależniony
            • 2005
            • 983

Zamieszczone przez SenK
            to przecież Ania!
            Zamieszczone przez artur-artur-artur
            np wstawienie i dodanie zdjęcia w gotową ramkę
            Moja lepsza połowa ma taki soft co robi ramki do zdjęć w Sony-Ericsonie potem może to na maila wysłać
            14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

Pracuję...