Co tam u Was na północy? Właśnie usłyszałem, że grunt pod nogami się Wam trzęsie. I nie do śmiechu mi było jak usłyszałem, że to było aż 4 stopnie
Czacha i reszta BGF'u
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
są jakieś spekulacje że półwysep skandynawski sie podnosi pionowo do góry
, może powstaną tam góry
oby aparaciki leżace na półeczkach nie pospadały
-
-
-
Zobacz np. na www.gazeta.plZamieszczone przez Tomasz Golinskia o co chodzi, bo ja nic nie wiem?Komentarz
-
Jakas prowokacja. Moj brat mowi, ze nic nie zauwazyl. Jedyne wstrzasy jakie czul, to jak TIR pobliska szosa jechal. Jak wroce do kraju to zbadam sytuacje.
[ Dodano: 21-09-2004 ]
Na gazecie pisza, ze to jednak bylo troche bardziej na polnoc.
[ Dodano: 21-09-2004 ]
Kumpel jest 50km na zachod od Gdanska i potwierdza, ze lekko trzeslo. 1 osoba na 3 z Bialego, ktore pytalem rowniez cos czula... Hmm.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
trzeslo trzeslo.. ale tylko tych co gdzies wyzej siedzili.. na poziomie gruntu niestety nie bylo czuc.. szkoda.. ;-)Komentarz
-
To lipaZamieszczone przez Czachatrzeslo trzeslo.. ale tylko tych co gdzies wyzej siedzili.. na poziomie gruntu niestety nie bylo czuc.. szkoda.. ;-)
Ja pamiętam któres juwenalia w Toruniu, kiedy obok mojego akademika postawili scenę. Na pierwszym piętrze drgania na koncercie (chyba Big Cyca) były takie, że ze strachu wyskoczyliśmy z kolegą na podwórko - ja prawie spod prysznica
A ludzie z wyższych pięter (7+) to już w ogóle "roztrzęsieni" chodzili.
Komentarz
Komentarz