[bundy] Moje wypocinki

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bundy
    Uzależniony
    • 2006
    • 760

[bundy] Moje wypocinki

Może ktoś looknie :-))

http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=bundy - tu na plfoto

a tu na mojej stronce (w sumie to samo co na plfoto :-)) ) - http://ww.kasperczyk.pl ---> Fotografia
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
  • AdrianP
    Początki nałogu
    • 2006
    • 462

witaj bundy.

Błagamy! nie wstawiajcie całego dorobku na plfoto, bo obejrzenie tego wszystkiego zajmuje przynajmniej 3 godziny! Prosimy o okazanie na forum np. 4 najlepszych, bo komu się chce oglądać 50, 100 czy 200 zdjęć

Pozdrawiam

PS: po przekartkowaniu wypocin jestem w stanie powiedzieć iż te zdjęcia są dobre i warte obejrzenia
    Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x

Komentarz

• bundy
      Uzależniony
      • 2006
      • 760

Zamieszczone przez AdrianP
      witaj bundy.

Błagamy! nie wstawiajcie całego dorobku na plfoto, bo obejrzenie tego wszystkiego zajmuje przynajmniej 3 godziny! Prosimy o okazanie na forum np. 4 najlepszych, bo komu się chce oglądać 50, 100 czy 200 zdjęć

PS: po przekartkowaniu wypocin jestem w stanie powiedzieć iż te zdjęcia są dobre i warte obejrzenia

Ok, poprawię się na przyszłość - obiecuję :-)) Cieszę się, że się moja radosna twórczość choć trochę podoba :-))
      1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• bundy
        Uzależniony
        • 2006
        • 760

Tak więc, żeby nie zmuszać do oglądania "całokształtu" daję do oglądnięcia jedną seryję fot: http://www.plfoto.com/uzytkownik.php...=Studio-Elwira

Chętnie poczytam co sądzicie :-)

Komentarz

• AdrianP
          Początki nałogu
          • 2006
          • 462

Zamieszczone przez bundy
          Tak więc, żeby nie zmuszać do oglądania "całokształtu" daję do oglądnięcia jedną seryję fot: http://www.plfoto.com/uzytkownik.php...=Studio-Elwira

Chętnie poczytam co sądzicie :-)

Właśnie o to chodzi, teraz można się zająć dokładną oceną zdjęć :smile:

Więc moje komentarze:

nr 1: Bardzo ciekawy pomysł, dobre światło, chociaż szkoda, że modelka zakrywa usta

nr 2: Naprawdę dobre, gdybyś tylko wypełnił troszkę światłem twarz, byłoby jeszcze lepiej :smile:

nr 3: To już bardzo dobre :smile: nie wyszukałem żadnych minusów Dobrze że nie usunąłeś skaz na skórze modelki, sprawia to wrażenie naturalności, a nie maksymalnie wypudrowanej modelki i maksymalnego PS

nr 4: Taki sam komentarz co w nr 2

Przede wszystkim musisz popracować nad wyodrębnianiem szczegółów na twarzy, cienie na twarzach modelk są o wiele za glębokie i "chowają" zbyt dużo

A ponieważ fanem fotografii studyjnej to ja nie jestem, to podam kilka zdjęć które mi szczególnie przypadły do gustu:

To by było na tyle, przynajmniej na razie

Pozdrawiam!
          Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x

Komentarz

• bundy
            Uzależniony
            • 2006
            • 760

http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=385927 - Taki mały foto-żarcik, patrz ---> tytuło fotki :-))

Komentarz

• thorin
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1990

bundy a sprobuj moze w ten sposob, myszka na zdjecie>right-click>copy image location>forum> tag >pomiedzy wstaw adres>wyglada jak na dole, a latwiej sie oglada pozdro

Komentarz

• AdrianP
                Początki nałogu
                • 2006
                • 462

,,Dziecko na rowerze"
                Hehe, żart niczego sobie
                Ostatnio edytowany przez AdrianP; 4793.

Komentarz

• bundy
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 760

Popełniłem taką fotkę kiedyś przy pomocy lampki z Ikei :-)

Komentarz

• FOTOGRAF
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 762

2 fotka podobala by mi sie gdyby nie te odblaski na twarzy :-)
                    a 1 fotka podoba mi sie, szkoda tylko ze ostatnia litera R jest ciut ucieta
                    Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• bundy
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 760

Zamieszczone przez FOTOGRAF
                      2 fotka podobala by mi sie gdyby nie te odblaski na twarzy :-)
                      a 1 fotka podoba mi sie, szkoda tylko ze ostatnia litera R jest ciut ucieta
                      "R" ucięte dosłownie o mikrometr a może nawet wcale, bo tam się zaczyna krzywizna maski :-) Ok, ale to już motoryzacja a nie fotografia :-)

Faktycznie ciężko mi było zapanować nad odblaskami przy profesjonalnej lampce z Ikei :-) Do portretu ważny jest matujący make-up a ta fotka była strzelona w domu, po kolacji, na zasadzie "Kochanie, dziecko już śpi - to może coś pocykamy :-)" :-))

Komentarz

• bundy
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 760

Taka nieco stara wypocinka, ale możecie looknąć :-) Zrobione przy pomocy kilku szybek Cokina.

Komentarz

• bundy
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 760

Z głębokiej szuflandii - jeszcze focone d60

Komentarz

• Robson01
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1574

Zdecydowanie nie podoba mi się poza modelki nienaturalna i "przekrzywiona"
                            Canon
                            Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• bundy
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 760

Zamieszczone przez Robson01
                              Zdecydowanie nie podoba mi się poza modelki nienaturalna i "przekrzywiona"
                              Może zbyt na siłę starałem się "wpasować" ją w kadr :-)

Komentarz

Pracuję...