Szkolenia, kursy itp. w Warszawie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Veene2
    Bywalec
    • 2006
    • 184

Szkolenia, kursy itp. w Warszawie

Czesc,

Czy ktos z Was moglby polecic jakies szkolenie z podstaw fotografii (chetnie dedykowane fotografii cyfrowej) w Warszawie? Pomimo tego, ze instrukcji i samego aparatu nie wypuszczam z rak odkad go kupilem (czyli od trzech dni) to jednak chcialbym skorzystac z wiedzy madrzejszych od siebie i chociac lizanc troche teorii. Jesli byliscie na takich kursach, tudziez szkoleniach to bardzo prosze o informacje

Pozdrawiam
  • Zielony
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2928

Sporo można chyba się nauczyć/wyczytać chociażby z bazy forum. Rozpocznij oczywiście od działu DLA POCZĄTKUJĄCYCH. Zdaje się, że pytanie które zadałeś też już było poruszane gdzieś tam...
    Powodzenia!
    sigpic

Komentarz

• Routlaw
      Uzależniony
      • 2005
      • 983

e tam kurs trzeba próbować.. czytać/patrzeć na lepszych i próbować robić lepsze zdjęcia..
      14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Zielony
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2928

Zamieszczone przez Routlaw
        e tam kurs...
        dokładnie! nic tylko z pieniędzy Cię ograbią...
        takie czasy...
        weź no poszukaj se wątku o książkach - zakup coś i zacznij czytać! przede wszystkim oglądaj różne galerie :-D
        sigpic

Komentarz

• Jirire34
          • 2011
          • 1

Fotografii nie można się nauczyć, to się ma - talent. Możesz poszukać sobie książek w Empiku jak robić zdjęcia, żeby pouczyć się techniki. Ale jeśli nie masz do tego "smykałki" to nie nauczysz się robić pięknych zdjęć. Aparat trzeba czuć...
          Szolenia

Komentarz

• awm
            Dopiero zaczyna
            • 2011
            • 31

nie ma co się zapisywać na kurs na początku poznawania sprzętu, tylko samemu strzelać foty pokazywać je innym i słuchać oglądać ... dopiero jak nabierzesz wprawy załapiesz podstawy z tej materii wtedy jeśli uznasz że chcesz się doszkolić możesz szukać takiej pomocy ... póki co wydawanie kasy na darmo !
            Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18793

Panowie a co Wy taką archeologię prowadzicie . Ten wątek to już trup od 5 lat .
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

• plraven
                Dopiero zaczyna
                • 2006
                • 39

A może ktoś był w jakiejś fajnej szkole i rzuciłby set fot jakie robił sprzed szkoły i po szkole. IMHO szkoły fotograficzne to strata czasu czyli pieniędzy, ale właśnie fajnie by było zrewidować ten pogląd.
                pkt. 8. regulaminu

Komentarz

Pracuję...