Lampa 580 ex i EOS300D - jak uzytkowac

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jakub D

Lampa 580 ex i EOS300D - jak uzytkowac

Witam wszystkich :-) To moj 1-szy post tutaj. Mam pytanie.

Od niedawna posiadam lampe Canona - 580 ke
    Po przymocowaniu do gniazda na body wszytsko dziala ok. Ale ...

CO MAM ZROBIC, jesli chce zamontowac lampe na ramieniu (do oswietlenia z boku) lub skorzystac z dolaczonego stojaczka? Potrzebuje jakiegos kabelka? Przekaznika?

Pozdrawiam
  • mirhon
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1025

Zamieszczone przez Jakub D
    Witam wszystkich :-) To moj 1-szy post tutaj. Mam pytanie.

Od niedawna posiadam lampe Canona - 580 ke
    Po przymocowaniu do gniazda na body wszytsko dziala ok. Ale ...

CO MAM ZROBIC, jesli chce zamontowac lampe na ramieniu (do oswietlenia z boku) lub skorzystac z dolaczonego stojaczka? Potrzebuje jakiegos kabelka? Przekaznika?

Pozdrawiam
    Dokładnie albo kabelek (ok 250zl) albo przekaźnik (na podczrwień ok 800zł). Zobacz sobie na stronach canona akcesoria do lamp. Zapomniałem dodać że instrukcji to kolega chyba nie czytał :-?
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Komentarz

• Jakub D

Zamieszczone przez mirhon
      Dokładnie albo kabelek (ok 250zl) albo przekaźnik (na podczrwień ok 800zł). Zobacz sobie na stronach canona akcesoria do lamp. Zapomniałem dodać że instrukcji to kolega chyba nie czytał :-?
      dziekuje za odpowiedz :-) Pewnie zdecyduje sie na kabelek. najczesciej bede uzywal tej lampy na wywiadach i koncertach, wiec dlugosc ramienia nie bedzie kosmicznie dluga.

Fakt, instrukcji nie czytalem, bo lampe kupilem bez instrukcji a dopiero teraz zobaczylem, ze jest na Forum do sciagniecia :-) Wybaczcie zamieszanie.

Komentarz

• Tomasz Golinski
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 8623

poczytaj może to http://canon-board.info/showthread.php?t=2488 i http://canon-board.info/showthread.php?t=2421
        30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
        Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

Pracuję...