View Full Version : Galerie

alahari
15-09-2004, 17:04
Juz kiedyś skarżyłam się hazanowi, ale nic z tym nie zrobił :? Chodzi o to, ze nie ma szans, aby jakiś watek znalazł się na gorze, jako ten z najświezszym postem, gdy dopisuje sie w nim ktoś, kto pisał jako ostatni. Najbardziej z tego powodu cierpia chyba galerie. Chciałabym poinformować o nowościach w moim portfolio, ale nikt tego nie zauwazy nawet, skoro galeriowy watek Alahari wylądował już na drugiej stronie i nie ma szans na odswieżenie. Jedyna szansa to poprosić kogos znajomego o odgrodzenie mojego ostatniego postu jakims wpisem...

Vitez
15-09-2004, 19:27
Ja tam uzywam opcji "pokaz posty od ostatniej wizyty" i widze kazdy update, nawet najstarszych watkow :roll: .
Ale... co w takim razie proponujesz?

alahari
15-09-2004, 19:45
No wiesz, Vitez, nie ma obowiazku logowania, niektórzy przegladają forum "anonimowo".. Poza tym - co jesli dany watek jest już na drugiej lub trzeciej stronie - chyba nie przeglądasz watków wstecz z nadzieją, ze znajdziesz z jakas swieższą wypowiedzią :roll:
Co proponuje? Wrócić do starego dobrego ukladu :idea:

Arkan
15-09-2004, 20:09
Chodzi o to, ze nie ma szans, aby jakiś watek znalazł się na gorze, jako ten z najświezszym postem, gdy dopisuje sie w nim ktoś, kto pisał jako ostatni. Najbardziej z tego powodu cierpia chyba galerie.
Alahari ma rację. Autor wątku powinien mieć możliwość odświeżenia tematu, szczególnie w dziale Galerie, gdzie jak wiadomo zawartość się zmienia od czasu do czasu. I co wtedy? Za każdym razem nowy wątek, czy może metoda z plfoto, gdzie większośc ma po kilka nicków?

Arkan

LukasS
15-09-2004, 20:25
Ja mam tak samo, dodaje nowe wpisy do watku z moimi galeriami ale coz i tak tego nikt nie zauwaza...

muflon
16-09-2004, 06:06
Ja, podobnie jak Vitez. używam "pokaż od ostatniej wizyty" i w ten sposób śledzę forum na bieżąco.

hazan
16-09-2004, 06:34
Juz kiedyś skarżyłam się hazanowi, ale nic z tym nie zrobił :? Chodzi o to, ze nie ma szans, aby jakiś watek znalazł się na gorze, jako ten z najświezszym postem, gdy dopisuje sie w nim ktoś, kto pisał jako ostatni. Najbardziej z tego powodu cierpia chyba galerie. Chciałabym poinformować o nowościach w moim portfolio, ale nikt tego nie zauwazy nawet, skoro galeriowy watek Alahari wylądował już na drugiej stronie i nie ma szans na odswieżenie. Jedyna szansa to poprosić kogos znajomego o odgrodzenie mojego ostatniego postu jakims wpisem...

Juz wyjasniam - prawdopodobnie dzieje sie tak dlatego ze jest wlaczona opcja klejenia postow - to znaczy jesli napiszesz post po czy pod nim znow napiszesz post to jest on zklejany w jeden. Jesli jest to klopot to moge na chwile te opcje wylaczyc i zobaczymy czy sie cos zmieni.

Edit Alahari - sprawdz teraz - poprzez dopisanie do swojego watku nowego posta.

alahari
16-09-2004, 11:45
Muflon - czy sledzisz forum kilka stron wstecz? Bo moze tak być, ze swiezy post został doklejony do jakiejś bardzo starej wypowiedzi, sprzed paru miesięcy :roll:

Hazan - teraz ok, moj post się nie dokleił, wobec czego watek, jako ten z niusem, wyladował na samej górze :D I tak powinno byc, dzieki :wink:

muflon
16-09-2004, 12:21
Muflon - czy sledzisz forum kilka stron wstecz? Bo moze tak być, ze swiezy post został doklejony do jakiejś bardzo starej wypowiedzi, sprzed paru miesięcy :roll:
No i zgadza się, tak jest np. w chyba rekordowym wątku o hacku 300D.

alahari
16-09-2004, 12:32
No to brawo :D Mnie by sie nie chciało tak szperać ;) Ale trzeba brac tez pod uwagę równiez tych, co przegladają forum niezalogowani (bo nie chca, nie mogą) oraz tych, co mają wolne łacze - lepiej jest gdy świeze rzeczy pojawiają się na 1 stronie, na samej górze :roll:

muflon
16-09-2004, 12:50
No to brawo :D Mnie by sie nie chciało tak szperać ;) Ale trzeba brac tez pod uwagę równiez tych, co przegladają forum niezalogowani (bo nie chca, nie mogą) oraz tych, co mają wolne łacze - lepiej jest gdy świeze rzeczy pojawiają się na 1 stronie, na samej górze :roll:
Ja mam zabookmarkowaną tą stronę: http://canon.hazan.ys.pl/search.php?search_id=newposts i co jakiś czas ją po prostu przeładowuję. A kiedy cos się ciekawego pokaże, to otwieram wątek w nowym tabie.

alahari
16-09-2004, 12:57
A co jak niektórzy korzystaja z obcych kompów :?: Np. na uczelni, w kafejkach...

muflon
16-09-2004, 12:59
A co jak niektórzy korzystaja z obcych kompów :?: Np. na uczelni, w kafejkach...
No to raz na początku trzeba wpisać hasło :)

hazan
16-09-2004, 13:44

Hazan - teraz ok, moj post się nie dokleił, wobec czego watek, jako ten z niusem, wyladował na samej górze :D I tak powinno byc, dzieki :wink:

Na razie jest tak ustawione na forum Galerie - bo nikt inny się na to nie narzekał :wink:

hazan
16-09-2004, 13:44

Na razie jest tak ustawione na forum Galerie - bo nikt inny na to nie narzekał :wink:

alahari
16-09-2004, 15:42
Na razie jest tak ustawione na forum Galerie - bo nikt inny na to nie narzekał :wink:
Tylko na ten dział? I ok, prawidłowo - tu chyba było to najbardziej niezbędne :wink:

LukasS
16-09-2004, 23:00
Tylko na ten dział? I ok, prawidłowo - tu chyba było to najbardziej niezbędne :wink:

Zgadzam sie i dziekuje :).