[muflon]

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • muflon
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 6763

[muflon]

Ja właściwie to chciałem tylko zaanonsować, że wrzuciłem zdjęcia z airshow w Payerne na stronę z linka w stopce Ale to w sumie dobra okazja, żeby sobie załozyć wątek w "Galeriach", więc...

Zdjęcia z Payerne są tutaj - polecam slideshow , natomiast moje pozostałe wypociny tu. Właściwie to większość z tego to raczej takie zwykłe pstrykanie, dlatego też do tej pory się nie chwaliłem osobno Jednak jakby ktoś miał jakieś krytyczne opinie to oczywiście chętnie posłucham.
    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

ladnie. musze sie przylozyc i tez wybrac cos z sensem z payerne... przynajmniej mam juz z czym porownywac ladnie ci wyszly te ciagniete samoloty.

[ Dodano: 14-09-2004 ]
    i te dwa breitlingi w "zderzeniu". swietnie sie udalo. ja chyba nie mam takiego...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Arkan
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1401

Zdjęcia sa extra, szczególnie te z panoramowaniem (mi takie nie wychodzą ). Chyba najbardziej mi się podoba nr 11 - super Ci sie udalo uchwycić na tle księżyca

Arkan
      Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Zamieszczone przez Arkan
        Zdjęcia sa extra, szczególnie te z panoramowaniem (mi takie nie wychodzą ).
        Hmm, musze przyznać, że tak jak psioczę na zacinanie się IS w 70-200, to jednak kiedy już działa - to działa super.

Zamieszczone przez Arkan
        Chyba najbardziej mi się podoba nr 11 - super Ci sie udalo uchwycić na tle księżyca
        Taa, "uchwycić".. jak się strzela seriami po kilkanaście i rozładowuje kartę co pół godziny to zawsze się coś sensownego znajdzie

Komentarz

• Arkan
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1401

Taa, "uchwycić".. jak się strzela seriami po kilkanaście i rozładowuje kartę co pół godziny to zawsze się coś sensownego znajdzie
          Kumpel mi doradzał ten sposób - mówił, że co prawda tylko czasami coś się trafi, ale za to sposób w jaki odgłos serii działa na dziewczyny wynagradza wszystkie możliwe knoty fotograficzne :wink:
          Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• Rudi
            Bywalec
            • 2004
            • 241

Zamieszczone przez Arkan
            Kumpel mi doradzał ten sposób - mówił, że co prawda tylko czasami coś się trafi, ale za to sposób w jaki odgłos serii działa na dziewczyny wynagradza wszystkie możliwe knoty fotograficzne :wink:
            Ehhhh... gdyby mieć tak palete filmu z friko

Komentarz

• Tomasz Golinski
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 8623

eee tam. dzwiek serii z 10D jest do bani. Obok nas stal koles z 1D i tam to byl dzwiek!!
              30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• muflon
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 6763

Moją małą relację z Payerne (razem z niektórymi fotkami) mozna znaleźć tutaj: http://lotnictwo.net/doc.php?doc=04091901

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

powazna sprawa. regularnie tam pisujesz?

Komentarz

• muflon
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 6763

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                    powazna sprawa. regularnie tam pisujesz?
                    Eeee, nie. Znaleźli mojego posta na pl.rec.lotnictwo i poprosili o kilka zdań do serwisu. Jak będzie znowu jakaś grubsza impreza, to może znowu coś skrobnę.

Komentarz

• muflon
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 6763

Wracając z zamku w Chillon przypadkiem z Tomkiem (i moją żoną) wylądowaliśmy w Vevey - a tu znienacka coś takiego :-)

Moje fotki sa pod tu: http://www.ais.pl/~muflon/gallery/ex...ns/musee_foto/. Niestety warunki niespecjalne, cieeemno, wszystko za szybami - brak polara, mała głębia ostrości (robiłem 50/1.4)... Eeee, w sumie to nie warto zaglądać ;-)

Komentarz

• eternus
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 668

Te przynajmniej mialy solidne obudowy. Nie mozna bylo marudzic tak, jak teraz - ze tu plastik, a tu tworzywo i ze jakiest takie za lekkie
                        EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
                        "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
                        że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• satriani
                          Początki nałogu
                          • 2004
                          • 443

Kiedyś mając coś takiego można się było tym obronić, a dziś ehhh!

Komentarz

• tpop
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 1465

Przyznam ze mnie troche zamurowalo, mozna wpasc w kompleksy. Fotki są wyśmienite a te z panoramowaniem powalają. Chyle czoła
                            photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• muflon
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 6763

[muflon] Nowy "engine" galerii i parę nowych fotek

W końcu się zmusiłem i zrobiłem sobie własną maszynerię do generowania galerii (kilka kilogramów obiektowego perla ;-)). Wynik to zupełnie statyczny HTML, który nie wymaga właściwie niczego na serwerze Nowy adres to: http://www.ais.pl/~muflon/gallery/ albo http://isdc.unige.ch/~muflon/gallery

Z ciekawszych rzeczy, to ostatnio przybyło: wycieczka na Gornergrat i trochę nocnych zdjęć Dusseldorfu.

Komentarz

Pracuję...