Zaświetlone zdjęcia z 350D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Grayou

Zaświetlone zdjęcia z 350D

Zastanawiam sie nad zakupem 350-tki. Ogladałem zdjęcia przykladowe architektury z tego aparatu i zaskoczyły mnie blade kolory oraz co gorsza "mgiełka" spowodowana rozproszonym światłem. Chodzi o zdjęcia robione w pełnym słońcu. Prosze o komentarz
  • zendobendo

No cóż taka już natura 350, pomyśl może o 5D troszkę lepiej, ale najlepiej 1DS się sprawdza w architekturze.

Komentarz

• kami74
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1492

Natomiast ja widziałem dużo zdjęć architektury z fajnymi kolorami, wysokokontrastowych oraz napewno nie było tam mgiełki. Krótko i węzłowato:Hasselem też się da kwasy robić. Kwestia wprawy
      5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
      MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• radwakon
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 29

Widać ktoś kto robił te zdjęcia nie przeczytał instrukcji obsługi Te mankamenty to raczej brak umiejętności niż "przypadłość" aparatu...
        r a d w a k o n

Komentarz

• marabut199
          Początki nałogu
          • 2006
          • 269

Zamieszczone przez Grayou
          Zastanawiam sie nad zakupem 350-tki. Ogladałem zdjęcia przykladowe architektury z tego aparatu i zaskoczyły mnie blade kolory oraz co gorsza "mgiełka" spowodowana rozproszonym światłem. Chodzi o zdjęcia robione w pełnym słońcu. Prosze o komentarz
          Dobrze by bylo te zdjatka zobaczyc... Jakim obiektywem byly robione?
          Z mego doswiadczenia, nawek traktowany bez szacunku "kit" umiejetnie uzywany produkuje prawidlowe zdjecia.
          Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:

Komentarz

• Grayou

moze ktos chce pochwalic sie swoimi zdjeciami z 350tki? chetnie obejrzę. [email protected]

Komentarz

• ripek
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1486

Od samego aparatu wazniejszy jest obiektyw - wiec prawidłowe pytanie powinno brzmieć "Prosze o fotki z aparatu X z podpietym szkłem Y" ..
              Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez Grayou
                Brak kontrastu to przypadlosc obiektywu (w sloncu trzeba robic z oslona przeciwsloneczna a jeszcze lepiej dodatkowo z polarem). Do 350D to ma sie prawie nijak.

Komentarz

Pracuję...